Lányok, milyen a testem?
"a legtöbben minnél több izmot akarnak látszatilag,közben sokaknál annak semmi ereje."
Én ebben azt nem értem,hogy a minél több izomhoz minél nagyobb súlyokat kell megmozgatni,ha viszont a nagyobb súlyokat elbírják,akkor,hogy lehetnek gyengék?
Amúgy az is nagyon sokat számít munkabírásnál,hogy kinek milyen az állóképessége,az viszont a kardio edzéstől függ.
De jót röhögtem azon az istenbarmán aki vívta itt a harcot, hogy a kondizott izom sz@rba sincs a fizikai minka izomzatával :DDDDDDDD
Hogy lehet valaki ennyire agyalágyult? :DDDDD
Édes Istenem... :DDDD
Szerintem rendben van a tested. :D
De nem gondolnám,h ez elegendő ahhoz,hogy "jó csajt szerezz". De gondolom ezt te is tudod .
Én is úgy vagyok vele, mint az előttem kommentelő. :)
Én sem a kigyúrt pasikra bukok.. Nem mondom azt, hogy r*hadt jó csaj vagyok, de nem is vagyok csúnya.. Nekem fő a pasi arca, haja és persze, hogy milyen belsőleg. :)
Egész jó, nekem valami ilyesmi az esetem :) Csak egy picit nekem is túl sovány vagy, és hasra még mehetne egy kicsi.. :D
Meg még annyi, hogy a lábadra is edzel valamennyit remélem, mert elég bután tud kinézni a tökéletes felsőtest pálcikalábakkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!