Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a testem?

Lányok, milyen a testem?

Figyelt kérdés

Van rá esély, hogy jó csajt szerezzek?

[link]

[link]

2014. nov. 8. 22:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

"a legtöbben minnél több izmot akarnak látszatilag,közben sokaknál annak semmi ereje."

Én ebben azt nem értem,hogy a minél több izomhoz minél nagyobb súlyokat kell megmozgatni,ha viszont a nagyobb súlyokat elbírják,akkor,hogy lehetnek gyengék?

Amúgy az is nagyon sokat számít munkabírásnál,hogy kinek milyen az állóképessége,az viszont a kardio edzéstől függ.

2014. nov. 9. 08:02
 32/43 anonim ***** válasza:
Neked gebe tested van. Izom nincs is rajtad. Egyél rendesen és sportolj.
2014. nov. 9. 08:38
 33/43 anonim ***** válasza:
Azon a kezeden, amit nem feszítesz úgy, hogy gondolom majd kiugrik a szemed, azon látszik, hogy gebe vagy. Egy kis izmot szedhetnél fel, meg ahhoz kell zsír is hogy normálisan kinézz.
2014. nov. 9. 13:30
 34/43 anonim ***** válasza:
78%

De jót röhögtem azon az istenbarmán aki vívta itt a harcot, hogy a kondizott izom sz@rba sincs a fizikai minka izomzatával :DDDDDDDD

Hogy lehet valaki ennyire agyalágyult? :DDDDD

Édes Istenem... :DDDD

2014. nov. 9. 13:40
 35/43 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem rendben van a tested. :D

De nem gondolnám,h ez elegendő ahhoz,hogy "jó csajt szerezz". De gondolom ezt te is tudod .

2014. nov. 12. 16:02
 36/43 anonim ***** válasza:
13-as sík hülye:D Szerintem egy hájás irigykedő kis csávó:) Égesd le a zsírod és lesz kocka hasad! Csak kérdés milyenXDXDXD
2014. nov. 23. 22:54
 37/43 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy a jó csajok nem feltétlen a kigyúrtakra buknak. Többségét az arc érdekli, de aki ügyes bármilyen testtel vagy átlagos arccal is tud szerezni jó csajt. A party ribiknél persze, hogy necces. Kívéve, ha szexi és jól öltözött vagy amit kétlek.
2014. nov. 23. 22:58
 38/43 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok vele, mint az előttem kommentelő. :)

Én sem a kigyúrt pasikra bukok.. Nem mondom azt, hogy r*hadt jó csaj vagyok, de nem is vagyok csúnya.. Nekem fő a pasi arca, haja és persze, hogy milyen belsőleg. :)

2014. dec. 1. 14:05
 39/43 anonim ***** válasza:

Egész jó, nekem valami ilyesmi az esetem :) Csak egy picit nekem is túl sovány vagy, és hasra még mehetne egy kicsi.. :D

Meg még annyi, hogy a lábadra is edzel valamennyit remélem, mert elég bután tud kinézni a tökéletes felsőtest pálcikalábakkal..

2014. dec. 1. 14:20
 40/43 anonim ***** válasza:
Fújd ki a levegőt! :D
2014. dec. 17. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!