Lányok, milyen a testem?
2014. nov. 8. 22:20
21/43 anonim válasza:
# 17
Ameddig nem tudod megmondani, hogy biológiailag mégis mit jelent az a bizonyos 2 fajta izom, addig semmi alapod ezt így kijelenteni, mert értelmetlen.
23/43 anonim válasza:
Nem mondtad el. :D De nem csoda, mivel nem létezik, amiről beszélsz.
24/43 anonim válasza:
Haver hadjál már a fogyatékoságoddal,komolyan agyf aszt lehet kapni itt.Biológiai szempontból mind kettő ugyanaz,csak edzésileg más,a legtöbben minnél több izmot akarnak látszatilag,közben sokaknál annak semmi ereje.De persze ez is hülyeség,csak mert nem tudod felfogni,aham.
25/43 anonim válasza:
Te mondtál ellent magadnak. :D Nagyon vicces.
Na, elég az offból.
Üdv.
26/43 anonim válasza:
Rendben,persze.Azt ugattam az elejétől hogy ezt értelmezni kellene, én ezt leírtam normálisan,a többi nem az én bajom,na cső.
27/43 A kérdező kommentje:
Fókuszáljunk arra inkább, hogy milyen qurva jól nézek ki:P
2014. nov. 8. 23:03
28/43 anonim válasza:
Rendben, szívesen fókuszálok arra mentálisan súlyosan retardált emberek agyszüleményei helyett! :P
29/43 anonim válasza:
# 13
Nem tudom, hogy hol hallottad ezt a baromságot de felejtsd el. Nagyon durván hülyeséget írtál. Nagyon.
Fegyencedzés: a saját testSÚLYODdal végzed a gyakorlatokat
Kondi/gyúrás: valamilyen SÚLLYAL a gyakorlatot
Az izom ingert kap és nem tudja hogy a csiribilézerpewpew Hoist gépen vagy egy köztéri kukával edzetted meg az izmodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!