Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a testem?

Lányok, milyen a testem?

Figyelt kérdés

Van rá esély, hogy jó csajt szerezzek?

[link]

[link]

2014. nov. 8. 22:20
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
69%

# 8

Mert az izom tudja, hogy ő a kondizástól nőtt-e meg, vagy egyéb terheléstől? :D

2014. nov. 8. 22:28
 12/43 anonim ***** válasza:
Egész jó, nekem tetszik :)
2014. nov. 8. 22:33
 13/43 anonim ***** válasza:
2%
11-es nem csak tudod 2 fajta izom van.1 a látszati,amit csak nézni lehet,de komolyabb fizikai munkánál meg semmi haszna. 2 A másik a munkából,vagy a fegyenvedzés féle kemény edzésekből összeszedett természetes izom,ami ér is nem is keveset.
2014. nov. 8. 22:37
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Amit most ideírtál, az úgy h_ülyeség, ahogy van. Nem akarok személyeskedni, de egyszerűen nem lehet szebben, kedvesebben kifejezni.
2014. nov. 8. 22:38
 15/43 anonim ***** válasza:
6%
Tapasztalat,ha ez neked hülyeség egészségedre.Sokaknál láttam hogy nagy kigyúrt test,és amikor meg kellett valamit emelni akkor összeszarta magát.
2014. nov. 8. 22:40
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Tudományos TÉNY, hogy h_ülyeség. Semmi észérvet nem tudsz mondani. :D De a legtöbb fegyencedzés fannál vallási alapon működik a súlyzós edzést preferálók lenézése.

Nem érdekel, hogy te mit "láttál", mert az semmit nem mond tudományosan, és statisztikailag sincs semmi jelentősége.

2014. nov. 8. 22:43
 17/43 anonim ***** válasza:
0%

Ember te miről beszélsz?Milyen tudományos,meg vallási ökörség? Hülye vagy?

Menny el egy építkezésre 1 hónapig majd meglátjuk mennyit tudsz az ész érveddel.Nálam az ész érv az élet,mint pl egy építkezés.

2014. nov. 8. 22:46
 18/43 A kérdező kommentje:
Nincs 2 fajta izom, súlyos tévedésben vagy :D
2014. nov. 8. 22:46
 19/43 A kérdező kommentje:
És honnan tudod, hogy amennyi izom van rajtam, azt nem dinnyepakolásból szedtem fel?
2014. nov. 8. 22:47
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező,én egy kérdést tettem fel,itt az egyik felhasználó kollégával folytattam eszme tévedést.Ja és elmondom hogy voltam építkezésen,és velem egykorúak is voltak,ott izéltek hogy én hogy fogom bírni stb,a végén alig tudtakk felkelni,én is meg éreztem tény,mert addig nem csináltam ilyet.Alakra izmosabbak voltak,de nem sokat ért nekik.
2014. nov. 8. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!