Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, kinek hányas a labmere...

Lányok, kinek hányas a labmerete és elégedett e vele, vagy mekkorát szeretne?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 11:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

38-39

szerintem nem olyan nagy, főleg hogy a korosztályomnak átlagban nagyobb lába van. :) meg elég magas is vagyok.

2014. nov. 8. 17:50
 22/32 anonim ***** válasza:
Egy nagyon hegyesorrú csizmám van de nem bírom benne sokáig és most nem is divat.
2014. nov. 8. 18:50
 23/32 anonim ***** válasza:
37-es, nekem jó így :D
2014. nov. 8. 20:32
 24/32 anonim ***** válasza:
Nekem a 35-ös lábamra van hegyes orrú cipőm is, meg kocka orrú is, meg kerek orrú is. Akármit azért nem veszek meg, csak ami jól áll, kényelmes, és tetszik a fazonja.
2014. nov. 8. 22:22
 25/32 anonim ***** válasza:
40es de kisebbet szeretnék, mert nem találok magamra téli csizmát mert túl vékony a lábam és mindegyikben harangozik a lábszáram. Ez van :(
2014. nov. 8. 23:04
 26/32 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy csak tűsarkuban és platformban gyártanak nagyon vékony lábra csizmákat,nem?Ugye télen a Hóban viszont ezek nem igazán kényelmesek!
2014. nov. 8. 23:15
 27/32 anonim ***** válasza:

Nekem kicsi a lábméretem, de a vádlim erős (nem kövér, hanem izmos), és sok csizma emiatt nem jó rám, mert pont a nagyon vékony (csont és bőr) lábszárúakra gyártják - ugyanezért nem tudok csőnadrágot hordani, és maradtam a trapéz fazonnál, mert az vádliban nem szűk. Volt olyan csizma, amit boltban próbáltam, ami cipzáras volt, és nem tudtam felhúzni, a boltos meg erősködött, hogy annak márpedig fel kéne jönnie. Hát nem sikerült. A másik véglet meg az, ami túl bő (még vastag zoknival is), és lötyög benne a lábam.

Hogy idén mi lesz a divat, azt nem tudom, de most van csizmám, bélelt vastagabb is, meg vékonyabb is, enyhébb meg keményebb télre egyaránt, kényelmes, nem tűsarkú, csúszásgátlós (vagy ha nem, tetetek rá). Most örülök, hogy nem kell a csizmavásárlással bajlódnom.

2014. nov. 8. 23:50
 28/32 anonim ***** válasza:
36 és <3
2014. nov. 9. 00:26
 29/32 anonim válasza:
42-es :( főként gömbölyített cipőt hordok.
2014. nov. 9. 21:34
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekem is 42 es,de egyáltalán nem vagyok vele elégedett.40 el már beérném,de ez így nagy!
2014. nov. 10. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!