Lányok, kinek hányas a labmerete és elégedett e vele, vagy mekkorát szeretne?
38-39
szerintem nem olyan nagy, főleg hogy a korosztályomnak átlagban nagyobb lába van. :) meg elég magas is vagyok.
Nekem kicsi a lábméretem, de a vádlim erős (nem kövér, hanem izmos), és sok csizma emiatt nem jó rám, mert pont a nagyon vékony (csont és bőr) lábszárúakra gyártják - ugyanezért nem tudok csőnadrágot hordani, és maradtam a trapéz fazonnál, mert az vádliban nem szűk. Volt olyan csizma, amit boltban próbáltam, ami cipzáras volt, és nem tudtam felhúzni, a boltos meg erősködött, hogy annak márpedig fel kéne jönnie. Hát nem sikerült. A másik véglet meg az, ami túl bő (még vastag zoknival is), és lötyög benne a lábam.
Hogy idén mi lesz a divat, azt nem tudom, de most van csizmám, bélelt vastagabb is, meg vékonyabb is, enyhébb meg keményebb télre egyaránt, kényelmes, nem tűsarkú, csúszásgátlós (vagy ha nem, tetetek rá). Most örülök, hogy nem kell a csizmavásárlással bajlódnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!