Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elégedett vagy magaddal? Ha nem, akkor miért nem?
nem..
rossz vagyok és szánalmas.. nem tudok felejteni : D nevetséges.
Kérdés, hogy milyen téren. A mindennapi életemmel abból a szempontból elégedett vagyok, hogy sikeres vagyok tanulásban, szeretem is azt, amit tanulok, taníthatok másokat is. Az egyetem mellett jelenleg sajnos nem tudok elhelyezkedni, mert elég hülye órarendem van, így hiányzik a munka.
A magánéletem viszont ennek teljes ellentéte. Nincs túl sok barátom, és aki van nekem, azokkal sem tudok elmenni például szórakozni. Barátnőm sincs, nem is volt. Ráadásul elég félénk is vagyok amiatt, hogy nincs túl sok emberi kapcsolatom. Szerettem volna elmenni társastáncolni is (keringőzni szerettem volna leginkább megtanulni), de féltem a változástól. Ha olyan helyzetbe kerülnék, hogyha oda kellene mennem egy lányhoz, szerintem félnék odamenni és megszólítani.
20/F
Nem. Nem vagyok elégedett.
Leginkább a testemmel, van rajtam vagy 10 kiló felesleg még, sajnos. :D
A stílusommal is bajom van, mármint, sokak szerint bunkó vagy és néha lekezelő.
Azzal sem vagyok megelégedve, hogy minden dolognak először a negatív oldalát nézem és néha elfelejtek pozitív lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!