11 éves vagyok. Nekem már lehet melltartót viselni? Azért hogy egy kicsit nagyobb legyen! Mert vannak olyan osztálytársaim (lányok) akiknek nagyobb. Nem azért mert utánzom őket hanem hogy nekem is egy kicsit nagyobb legyen!
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 21:02
11/16 anonim válasza:
Ugye ezt te sem kérdezted komolyan.... 11 évesen? Az eszem megáll, még gyerek vagy... Nekem 11 évesen nem a melltartón járt az eszem, hanem a játékokon, mert igen, én még akkor játszottam! Pláne hogy még melled sincs... Hová fajul ez a világ? 23/L
12/16 kalaszim válasza:
Én is 11 éves vagyok én is csak sport melltartót hordok, és az egyik osztály társamnak is nagyon nagyok (korához képest), de ős is csak sport melltartót hord. sztem te is csak azt hordj.
13/16 anonim válasza:
Annyira utálom az ilyen kommenteket hogy:"11 évesen minek,meg hogy nekem ennyi idősen bla bla bla...-.-
Mint egy öreg tyúkanyó hogy bezzeg az én időmben...komolyan mondom...-.-"
14/16 anonim válasza:
13 éves vagyok, sportmelltartót hordok. Most kezdtem hordani, mert már kell. Szóval maradj a sportmelltartónál.
15/16 anonim válasza:
Szerintem várd meg hogy megnőjön mert csak ki fognak röhögni. És ne irigyeld őket, mert pl nekem nagyon korán köbö 8 és fél évesen kezdett nőni és ronda csőmell lett belőle. A szép mellek sztem lassaban fejlődnek.
16/16 anonim válasza:
Tök felesleges ha párnás akkor behorpad ha csak anyag akkor semmit sem véd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!