FIÚK! Titeket zavar ha egy lánynak van szőr a karján?
Hát szerintem ennél a lánynál pl elég sokat ront az esztétikai élményen hogy baromi szőrös a karja... Ezt már én is leszedném, mert zavarna. ELlenben a szőke pihés nem is látszó szőröm nem zavar.
Remélem tudjàtok, hogy a képen egy arab vagy török lány van...
Ők szőrösek... Elég kicsi az esély arra, hogy aki nem török stb.. annak ilyen karja lesz....... lol
Mintha az európaiaknak lenne egy ismertető jegye, hogy az ő anyajegyükön szőr van, és a kanadaiaknak nincs, erre valaki benyom egy képet a kanadaiaknak rólunk.
Durva, de nekem nincs szőr-fóbiám és ha olyan szép arca van a lánynak, mint az előző linken, akkor bátran szembenézek vele.
Talán még meg tudnának különböztetni minket, hogy kettőnk közül melyik a férfi és a nő.
De azért, ha nem okoz gondot egy ilyen lánynak, akkor a hónaljáról vágja le, mert az már nekem is túlzás lenne kicsit.
Az igazság az, hogy az emberek többségének itt nem tetszene ez. Legalább is senkit sem ismerek saját magamon kívül, aki ezt még elfogadná egy lányon/nőn.
Ezért én azt mondom, ha az is érzékenyen érinti a lányt, hogy számára jelentéktelen emberek összebeszélnek a háta mögött róla, akkor vágja le a szőrt a karjáról (is), mielőtt még észrevennék, hogy van rajta.
Csak aztán nehogy elszaladjon a fiúja, ha majd véletlen mégis meglátja úgy.
Szerencsére nem vagyunk egyformák, mert az nagyon unalmas lenne.
-Van, aki szeplős,
-van, aki szőrös(ebb),
-van, aki szőke és kék szemű.
A többiekről meg már nem is beszélve.
Egy kis Görög faluban a ház előtti padon ül egy idős néni, meg egy bácsi.
Honnan tudod, hogy melyik a férfi?...
Amelyiknek csak bajusza van, mert a férfiak a szakállukat leborotválják...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!