Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek róla? (kép)

Mi a véleményetek róla? (kép)

Figyelt kérdés

Google-n találtam róla képeket,szóval nem sértem a személyes jogokat! :D Hány évesnek néz ki? Vélemény róla? Min kellene változtatnia? :D Nekem nagyon tetszik a stílusa! Esetleg valaki tudja a nevét? :)

[link]

2014. nov. 1. 16:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hm, 14-17 közöttinek néz ki, nem rossz csaj. Esetleg kevesebb zselé is elég lett volna a hajra. Családja valószínűleg tehetősebb lehet, viszont a lány jobban szereti a lazább divatot (pl deszkások és hasonszőrűek) ami nem baj, ha olyan helyre veszi fel, mint ahol pl áll. Változtatni? Hát, hm.. lehetne kicsit nőiesebb ruhában. Testalkatra van rajta egy pici többlet, de nekem így jó, nem kötök bele.

Nem nagyon tudom, ki lehet, bár arca egyik ismerősömre nagyon hasonlít, de tudom, hogy nem ő.

2014. nov. 2. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Sztem leszbikus a csaj, de am helyes arca van.
2014. nov. 3. 11:56
 13/16 anonim válasza:
Nem értem ezeket a mai fiúkat, miért kell így öltözködniük, meg tele rakni magukat minden féle vacakkal...
2014. nov. 3. 12:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ő lány :D köszönöm amugy mimdenkinek! Jöhetnek még!:)
2014. nov. 3. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy lány?:p

Van egy olyan érzésem,hogy ez a képen te vagy:)

De amúgy szerintem is nehéz eldönteni,hogy fiú e vagy lány :/

Kicsit fogyhatna, de a stílusa nagyon adja :D

2014. nov. 4. 18:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Hat mivel en fiu vagyok igy nem lehetek :D mindenki csajnak irja,meg azert latszik rajta. :) a stilusa szerintem is rohadt jo :DD
2014. nov. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!