Rendeltetek már aliexpress-ről? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Nekem gyanús egy kicsit, hogy pl. a legtöbb fülbevaló 50-100 Ft.2014. okt. 5. 17:42
1/7 anonim válasza:
Szia! :)
Én már rebdeltem!
Igen vannak ilyen nagyon olcsó kacatok stb!
3/7 A kérdező kommentje:
És nem kell tartani tőle, hogy mondjuk ékszerekből kioldódnak kártékony anyagok?
2014. okt. 5. 17:55
4/7 anonim válasza:
Hát nemtudom ékszert még nem rendeltem!
De őszintén megmondom, hogy nem is fogok
5/7 anonim válasza:
Sokszor rendeltem már aliról, az olcsó ékszerek vacak minőségűek, szóval azt már hanyagolom.
6/7 anonim válasza:
Én már többször is rendeltem..van, ami gagyi, van, ami nem, ez lutri. Én orvosi fém piercinget rendeltem, az teljesen jó volt.
7/7 anonim válasza:
Többször rendeltem, már nagyon nem ajánlom, akármit küldhetnek, nincs olyan biztonság mint pl. az Ebay esetében. Inkább őket válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!