Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, Lányok! Mi a véleményete...

Fiúk, Lányok! Mi a véleményetek róla képek alapján?

Figyelt kérdés
(sugarbird glamour döntős) [link]
2014. okt. 27. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Dugnám
2014. okt. 27. 20:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Unalmas.
2014. okt. 27. 20:21
 3/17 anonim ***** válasza:
Tetszik! ^^
2014. okt. 27. 20:23
 4/17 A kérdező kommentje:
Szerinted miért unalmas második válaszoló?
2014. okt. 27. 20:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok, őszinte leszek. Szerintem nem lehet olyan magas max 170 cm főleg azon a kondis képen alacsonynak tűnik de lehet hogy a tükör csal. Nekem személy szerint kicsit sok a smink, de ezt az "afféle" modell-világban megszokhattuk. Korban még megsaccolni sem tudom, egyik képen olyan 25 nek mondanám a másikon meg jóval 30+ nak. A hosszú haj viszont nagyon nyerő. Összességében jó nő, csak azt a nagyon piros rúzst hanyagoljuk=D kirázott tőle a hideg =p 17f
2014. okt. 27. 20:35
 6/17 A kérdező kommentje:
Amúgy 18 lesz a csaj:)
2014. okt. 27. 20:40
 7/17 anonim ***** válasza:

Ő? 18? Hát akkor itt valami nagyon nem kóser elég öregnek néz ki, már bocsánat=D biztos a sok smink meg a piros rúzs.

Még aurélió is 25 -nek saccolná minimum szóval: ájfeladin.

2014. okt. 27. 20:42
 8/17 anonim ***** válasza:
Csúnya, antipatikus, lófejű.
2014. okt. 27. 21:28
 9/17 anonim ***** válasza:

omg, szerelmes lettem abba a fekete magassarkú cipőbe

[link]

*-*

nekem képek alapján szimpatikus, de is simán 25-nek nézném.

aki meg azt mondja erre a lányra, hogy ronda, akkor szerintem az nagyon nagy túlzásokba esik. látszik hogy foglalkozik magával, szép, ápolt a haja és az arcbőre is.

2014. okt. 27. 21:45
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem túl tucat, és nem is értem, szerintem alapból átlagosan szép lenne, de van egy pár dolog, amit nem értek.

A szemöldöke egyszerűen botrányos, nagyon vékony, rossz a forma, és még mű hatású is.

Sminkelni nem tud, az fix, a szája vagy ijesztően világos, vagy ordító vörös, amihez természetesen extra "füstös" szemek (amiktől még kisebbnek látszanak a szemei), és 1 kg bronzosító társul. (konkrétan pl erre a képre gondoltam: [link]

Stílusa nincs, nem tud normális arcot vágni.

Na jó, a macskák miatt kap egy plusz pontot:)

2014. okt. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!