Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Eddig nem tudtam semmitől sem...

Eddig nem tudtam semmitől sem hízni. Bármit ettem, semmi.170 cm magas vagyok, nyáron 44 kg voltam, de tegnap megmértem a testsúlyom és 50 kg-ot mutatott a mérleg. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Igen, tisztában vagyok vele, hogy a 170 cm és a 44 kg valahogy hátborzongató, de NEM hányatom magam, nem vagyok anorexiás és normálisan eszek.

Csupán genetika.

15/L

2014. nov. 1. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Genetika :) próbálj meg több hust enni, ha sportolsz akkor ne eröltesd annyira. Én régebben olyan vékony voltam hogy majdnem korházba kerültem, mikor abbahagytam a sok futást egyből elkezdtem hízni ;)
2014. nov. 1. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, aki változik. Egyik barátnőm folyamatosan zabált, 23 éves koráig mégis alig volt 50 kiló. Azután pedig valami megváltozott, ugyanúgy evett, mint korábban,sportolni se de portolt máshogy, mást vagy hagyta abba, amit addig csinált, és felment rá tíz kiló.

A korral változik az anyagcsere gyorsasága alapvetően, lassul, de nyilván genetikától is függ, lehet ez történt veled is.

2014. nov. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!