Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemüveggel vagy szemüveg...

Szemüveggel vagy szemüveg nélkül, kontaktlencsével nézek ki jobban? A kinézetem miatt vagyok átlátszó a csajok számára?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

A lányokat általában nem érdeklem. Egyszerűen van amikor átlátszó vagyok. Van amikor el tudok beszélgetni valakivel egy rövid ideig, ha közösségben vagyunk, elég jó a humorom, de a legtöbbször csak néhány percig, egy poén kedvéig, látható vagyok én is... de általában én vagyok egy társaságban a semleges elem, ha a csajokról van szó. Ez eléggé frusztrál néha. Nem érzem úgy, hogy kevesebb lennék másnál, nem vagyok butább, bunkóbb, sőt az a tipikus jófiú típus sem vagyok.

17 éves leszek hamarosan, de úgy érzem le vagyok maradva. Soha egy csaj sem kedvelt "úgy". Ha beszélgetést kezdeményezek, vagy ráírok valakire, csak "ímmel-ámmal" írnak vissza, vagy beszélnek velem. Ez nagyon rosszul esik :( Nem egyszer történt meg, hogy tőlem elköszönt valaki, mert állítólag nagyon fáradt, másokkal meg tovább beszélt, egyszerűen leráznak. Rám mintha nem úgy néznének, mint másra. Legfeljebb csak egy barát lehetek számukra. Úgy érzem, hogy belőlem hiányzik valami, a srácok 90%-val másképp bánnak, én csak egy fölösleges személy, egy alacsonyrendű p*cs vagyok. Ezt minden nap megtapasztalom.

Unom már, hogy én nem tudom milyen az, ha kedvel valaki ezen a szinten is. Nem rinyálni akarok, azt se mondjátok, hogy csak beképzelem magamnak. BIZTOS NEM!

Változtatni szeretnék magamon, mert ez elég kellemetlen tud lenni néha. Mi a gond velem? Ronda vagyok? Mondjatok őszinte véleményt a kinézetemről is és azt, hogy kontaktlencsével jobban néznék-e ki?

Előre is köszönöm, remélem kapok majd néhány normális választ, ami nem lenéző, hanem segítő szándekú.

2014. okt. 28. 22:01
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ok, szemüveget válltok, hajat növesztek, gyúrni fogok. A hajszinemmel mi bajotok? :))
2014. okt. 29. 13:16
 22/30 anonim ***** válasza:
Vörös basszus. Mondjuk van olyan csaj akinek pont az jön be.
2014. okt. 29. 13:48
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem vörös a hajam. Legfeljebb úgy látszik a képeken, de én szőke vagyok :)))))
2014. okt. 29. 15:05
 24/30 anonim ***** válasza:
Na, az nagy plusz. Növessz szakállt. Meg kezdj valamit az arcbőröddel mert tiszta pattanás.
2014. okt. 29. 15:48
 25/30 A kérdező kommentje:
Tudom, rajta vagyok. Eléggé motivált vagyok most. A frizurám, arcbőröm, szemüvegem megoldható. De az arcom formájával sajna nem tudok mit kezdeni. Na, ez a szívás :(
2014. okt. 29. 16:04
 26/30 anonim ***** válasza:

szerintem neked a sötét keretes retro szemüveg kimondottan jól állna, azon kívül szerintem a szakáll növesztés jó ötlet, van olyan akin nagyon sokat dob, lehet Te is ilyen vagy (persze nem kell rögtön Mikulásba váltani)

a hajszíned szerintem addig hagyd, amíg a szakállal próbálkozol, mert különben fura hatást keltene, hogy a hajad sötét a szakállad meg szőke. Viszont mint már írták a fazonjával csinálni kell valamit, mert az katasztrófa.

Szerintem egyáltalán nem vagy rusnya és nem elviselhetetlen a kinézeted sem.

2014. okt. 29. 21:54
 27/30 anonim ***** válasza:

Meg, ha megizmosodsz, izmosodik az arcod is :D

De higgy nekem, a csajoknak annyira nem számít a kinézet. Biztos láttál már dagadt meg randa pasik mellett is jó nőt. A karakter, a magabiztosság, a határozottság, a nyugodt, laza, de mégis kemény jellem, a férfiasság az ami mindent visz. Főleg erre koncentrálj, és a karrierre, mert ez szinte mind onnan jön.

2014. okt. 29. 22:07
 28/30 anonim ***** válasza:
10es skálán? -5
2014. okt. 29. 22:26
 29/30 A kérdező kommentje:

Huhh utolsó, te aztán tényleg nem bírod a pofám :))

Egyébként az 5 (és nem -5 :P) az mit jelent? A srácok hány százaléka tartozna a (1,5) intervallumba? :)

2014. okt. 29. 22:40
 30/30 anonim ***** válasza:
A lányok nemszeretik a depis, szorongo fiukat. A válaszadibol is látszik hogy utálod magad szerintem ezen kéne elöször változtatnod...
2014. nov. 1. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!