Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemüveggel vagy szemüveg...

Szemüveggel vagy szemüveg nélkül, kontaktlencsével nézek ki jobban? A kinézetem miatt vagyok átlátszó a csajok számára?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

A lányokat általában nem érdeklem. Egyszerűen van amikor átlátszó vagyok. Van amikor el tudok beszélgetni valakivel egy rövid ideig, ha közösségben vagyunk, elég jó a humorom, de a legtöbbször csak néhány percig, egy poén kedvéig, látható vagyok én is... de általában én vagyok egy társaságban a semleges elem, ha a csajokról van szó. Ez eléggé frusztrál néha. Nem érzem úgy, hogy kevesebb lennék másnál, nem vagyok butább, bunkóbb, sőt az a tipikus jófiú típus sem vagyok.

17 éves leszek hamarosan, de úgy érzem le vagyok maradva. Soha egy csaj sem kedvelt "úgy". Ha beszélgetést kezdeményezek, vagy ráírok valakire, csak "ímmel-ámmal" írnak vissza, vagy beszélnek velem. Ez nagyon rosszul esik :( Nem egyszer történt meg, hogy tőlem elköszönt valaki, mert állítólag nagyon fáradt, másokkal meg tovább beszélt, egyszerűen leráznak. Rám mintha nem úgy néznének, mint másra. Legfeljebb csak egy barát lehetek számukra. Úgy érzem, hogy belőlem hiányzik valami, a srácok 90%-val másképp bánnak, én csak egy fölösleges személy, egy alacsonyrendű p*cs vagyok. Ezt minden nap megtapasztalom.

Unom már, hogy én nem tudom milyen az, ha kedvel valaki ezen a szinten is. Nem rinyálni akarok, azt se mondjátok, hogy csak beképzelem magamnak. BIZTOS NEM!

Változtatni szeretnék magamon, mert ez elég kellemetlen tud lenni néha. Mi a gond velem? Ronda vagyok? Mondjatok őszinte véleményt a kinézetemről is és azt, hogy kontaktlencsével jobban néznék-e ki?

Előre is köszönöm, remélem kapok majd néhány normális választ, ami nem lenéző, hanem segítő szándekú.

2014. okt. 28. 22:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a szemüveggel van a gond. Jobb nélküle, de szerintem nem rossz. Én is egy vastag keretű szemüveggel jobban el tudnálak képzelni.

De minden bizonnyal a hajad a fő gond. Valami ilyesmi hajjal sokkal jobban néznél ki: (az arcoddal egyébként nincs baj)

[link]

2014. okt. 28. 22:25
 12/30 A kérdező kommentje:

Ok, akkor a hajam az egyik probléma. De biztos nem az egyedüli, mert nem mindig ilyen.

Lányok véleményét várom, szépnek mondható-e valamennyire az arcom, vagy legfeljebb átlagos?

2014. okt. 28. 22:28
 13/30 anonim ***** válasza:

Uristen!

ne haragudj, mostlatom mennyire benan irtam, csak kicsi, angol billentyus telorol nem konnyu

Visszaterve.

Sportolj! en vmiert bukok az izmosabb/sportos pasikra. Azzal egyetertek az elottem valaszoloval, hogy egy hajigazitas csodakra kepes :)

Egyebkent nem is vagy csunya, csak egy kicsit kockanak tunsz :)

16/L

2014. okt. 28. 22:29
 14/30 A kérdező kommentje:
Sajnos kicsit az is vagyok. Valószínűleg ez a baj. Sajnos az arcon nem lehet változtatni :( Köszönöm a válaszaitokat, persze jöhet még. Most már tudom, hogy az arcom elárulja, hogy egy kocka vagyok, meg egy hajigazítás is rámfér. Utóbbi megoldható, a másik meg... hát na
2014. okt. 28. 22:32
 15/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy csúnya, és kifejezetten tetszik a szemed és hajad színe is, viszont rémes ahogy a hajad hordod, meg kéne növesztened jobban és nem felnyalni, inkább valami olyan frizura kéne ami takarja valamennyire a homlokod is, mivel az elég nagy és széles. Ez a szemüveg keret nagyon nem áll jól neked szóval nélküle mindenképp jobban nézel ki. De lehet hogy másik kerettel is jó lenne.
2014. okt. 28. 22:35
 16/30 anonim ***** válasza:
En azt mondanam meg, hogy az oltozkodeseden valtoztass kicsit, mert azon is sok mulik a lanyoknal. Legalabbis a legtobbenl. Szerezz be alapdarabokat: minta nelkuli fekete, feher, zold polo, rendes farmer nadrag, fekete nadrag. Neon szineket ne nagyon hordj, mert az taszito. Legyel higienikus, tiszta fogak, dezodor, jo tusfurdo, apolt kezek, kormok. Ezek mind befolyasoljak a magabiztossagot, kisugarzast.
2014. okt. 28. 23:02
 17/30 A kérdező kommentje:
Az eltérő válaszok miatt játszuk azt, hogy 1-10 skálán mennyire szép az arcom, mennyire számítok jóképűnek
2014. okt. 29. 07:32
 18/30 anonim ***** válasza:
3
2014. okt. 29. 08:01
 19/30 anonim ***** válasza:

Én azt látom a leírásodból, és a kommenteidből, hogy nem is nagyon akarsz változtatni. Ez baj. Legyen egy pici önbecsülésed, és igenis lássuk, hogy akarsz jobb lenni.

A hajadat növeszd picit, és ha lehet, a színével is kezdj valamit, nem kell drasztikus hajfestésre gondolnod, csak esetleg egy másik szőke árnyalatot rávinni, és meglásd, máris jobban fogsz kinézni. Mint mondtam, növeszd, és keress valami új frizurát.

A jelenlegi szemüveged, mondjuk ki, borzalmas. De hidd el, egy szemüveg is tud jól állni, sőt, egészen új megjelenést is teremthet. Szemüveg nélkül határozottan jobban nézel ki, viszont én a helyedben vennék egy új keretet is. Nézelődj a mostani, divatosabb keretek közül. Esetleg variálhatod is, egyszer van rajtad szemüveg, egyszer kontaktlencse, de ettől a szemüvegkerettől szabadulj mert, mert borzalmas.

A ruhák is fontosak, de itt sem kell semmi nagyra gondolni, pár alapdarab tényleg sokat tud dobni. Szerezz be pár egyszínű pólót, de ne ezeket az idétlen kereknyakúakat, amiket a kínaiban lehet kapni 600 forintért. A kicsit stílusosabbakra gondolok, enyhe V-nyak, ilyesmi. Keress jobb fazonú farmerokat, stílusosabb cipőket. És az ápoltság nagyon fontos! Inkább fürödj többször, de ne fújd be magad fél üveg parfümmel, mert az hihetetlen visszataszító.

Huh, kicsit eltértem a sima, egyszerű válaszadástól, de ettől függetlenül remélem tudtam segíteni.

16/L

2014. okt. 29. 12:43
 20/30 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló vagyok. Igen sok mindenben egyet kell értenem a többiekkel.

A hajad színe nem igazán tetszik (nekem!), de ez ellen lehet tenni. Nem tudom, mennyire mered bevállalni mondjuk a hajfestést, de szerintem egy sötétebb szín (fekete, sötét barna) sokkal jobban állna. A frizura is fontos, és a mostani frizurád nem igazán bejövős.

Nekem ezek tetszenek leginkább:

[link]

[link]

[link]

Ezen kívül ha elkezdenél edzeni, az is sokat segíteni. Nem azt mondom, hogy legyél kigyúrva, de a túlzottan 'vézna' fiúkat sem igazán szeretem.

Még nagyon fontos az öltözködés is. Nekem nem tetszik, sőt kifejezetten taszít, ha egy srácon 'V' kivágyású pólót látok. És szerintem neked a sötétebb színek állnának jól (fekete, sötétkék, szürke...). Ezen kívül az sem probléma, ha van rajta valami minta, csak ne legyen ilyen 'giccsparádé'. Mivel a testedet nem lehet látni, nem tudom megmondani, hogy neked milyen nadrág állna jól, de a farmer mindenkinek jó és nekem a csőfarmer kicsit kiszaggatva nagyon bejön.

És persze a tisztaság, ápoltság.. amiket már millióan elmondtak előttem.. :)

Remélem tudtam segíteni :)

16/L

2014. okt. 29. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!