Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális, hogy már ilyen idős...

Normális, hogy már ilyen idős korban megnőtt a kislányom melle?

Figyelt kérdés
Van egy 8 éves kislányom, most másodikos. Már ovi nagycsoportban volt neki egy kis dudor, elsőben már AA-s melle volt, most már A-s. Normális, hogy már ennyire fiatalon megnőtt a melle? Nem kövér, átlag magas. Ez normális?

2014. okt. 28. 21:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, egyetértek az utolsóval. Azért ha egy 9 éves kislánynak C-s mellei vannak, az nem feltétlenül egészséges, ráadásul lehet, hogy ezért csúfolnák az osztálytársai.
2014. okt. 29. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Az eszem megáll tőletek! 8-9 éves kislányban komolyan muszáj gátlásokat ébreszteni egy életre? Kedves anyuka, menj már el egy pszichológushoz és kérdezd meg, felnőttkorára milyen káros hatása lesz annak, hogy most betegségként kezeled a nőies vonások megjelenését!
2014. okt. 31. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Húgom most töltötte a 11 életévét és már melltartót visel.

Nem tudom így a női mellméreteket de egy szabályos alma nagyságú már. Szerintem teljesen normális. Ezt egyébként apa felől öröklik. Elviszed orvoshoz ad neki valami hormon stabilizáló szart amitől meg nem hogy fogékonyabb lesz betegségekre de sok egyéb más hormonális fejlődési baja is lesz. Ha csúfolják ha nem ez van.

2014. nov. 19. 00:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Hozzátenném én testépítéssel foglalkozom és vannak ismerőseim akik hormon stabilizálótól hatalmas libidó esésük lett, másiknak folyton orvoshoz kellett járnia.

Ne merészeld a lányod ilyennek kitenni. Hagyd úgy ahogy van.

2014. nov. 19. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!