Kislányom neve, mint tetoválás. Na de hová?
Régóta tervezgetem, hogy kislányom nevét varratom magamra. A munkám miatt könnnyen eltakarható helyre szeretném, és nem is túl nagyra gondoltam.
Ajánlották nekem a csukló belső felét, de atól félek, mert azt mondjál, nagyon fáj.
Tetoválást magamon még a bokámon tudnék elképzelni, na de nem gáz, hogy a gyermekem nevét a lábamra rakatom????
Az se mindegy, hogy férfi vagy vagy nő.. számomra nem derült ki.
mondjuk nem értem miért akarod magadra tetoválni a nevét, a kapcsolatotokon nem változtat és azért, hogy legyen.. ha nagyon akarod, akkor a fájdalom nem tarthat vissza és ha igazán büszke vagy rá, akkor miért takargatod? Ha meg csak magad akarod látni, akkor tényleg minek??
Én a bal csuklóm belső felére szeretnék tetováltatni, de nem a gyerekem, hanem a párom nevét vagy egy szimbólumot, ami közös bennünk vagy ilyesmi... a párom nevét még a nyakamra is el tudom képzelni, nagyon tetszik a gyűrűs ujjon is és a fülben is.. szóval még dilemmázok :)
Angelina Joli a hátára varratta a fontos neveket és dátumokat, David Beckham pedig a karjára, hasára, szíve közelébe.
HA igazán büszke vagyok, miért takargatom?
Nos, egy idealizált világban ez így működik, azonban olyan munkakörben dolgozom, ahol nem venné a felső vezetés jó néven.
Amúgy nő vagyok, de ezt írtam kommentben. Azért a gyerekem nevét, mert az ő születésével zárult le egy meghatározó korszak az életemben, és az apja anyanyelvén leírva a kislányom neve gyönyörűen fest.
Én meg a párom nevét nem tetováltatnám sosem, mert párok jönnek-mennek, míg a gyereked mindig a gyereked marad.
A fájdalomtól meg nem ciki félni. Nem véráldozatot akarok hozni, hogy kötelező legyen a szenvedés...
tarkóra vagy kicsit arrébb a nyakadra
könnyen takarható, a csuklódnál elég nehezen tudnád eltakarni
még a boka is jó ötlet, nem gáz, hogy oda tetováltatnád, nyáron még jól is mutat
Lapockán mondjuk egy születési dátummal :) Ha lesz babám, biztos megcsináltatom :)
Vagy a csuklód belső felére. Órával, karkötőkkel könnyen eltudod takarni :)
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!