Akinek 15 éves korába kicsi volt a melle megnőtt? (ugy hogy nem hizett szinte semmit)
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 09:07
2/16 anonim válasza:
Nekem se, A-s maradt. :)
De inkább legyen ilyen, mint hogy ez arcomat csapdossa futáskor. :)
3/16 anonim válasza:
Nekem igen, de így is csak B-s, pár fazon melltartónál C-s.
5/16 anonim válasza:
Hát nem sokat. A-s volt, most A-nál nagyobb B-nél kisebb. Valamelyik B-s melltartóm pont jó, más pedig egy kicsit nagy. Az A-s kosár már szorít, szóval elég szar.
21/L
6/16 anonim válasza:
nekem 14 évesen 75As volt,vagy kisebb 15 évesen meg nagyobb mint 75B-s. Talán két kilót ha híztam.
7/16 anonim válasza:
Csak hogy láss arányokat:
A gimis osztályunkban 4-en voltunk, akik úgy kezdtük a 9-et hogy nem hordtunk melltartót, mert annyira pici volt a mellünk. Közülünk csak az egyik lánynak nőtt szemmel láthatóan sokat. A másik 3-ónknak kb akkora most is, és 22 évesek vagyunk.
8/16 anonim válasza:
Nekem még akkor se nőtt meg, amikor híztam..
18/L
9/16 anonim válasza:
Ez mindenkinél más, lehet megnő, lehet nem. Ami biztos, hogy a 20as évek elejére nyeri el teljesen a formáját, méretét..
10/16 anonim válasza:
Ne aggódj a mellméreted miatt. :) Amúgy a barátnőmnek is ilyesmi volt, mikor megismertem, azóta C-s :O Pedig, 17 éves volt mikor megismerkedtünk. Nőtt neki. Nem is keveset. De én azóta is imádom, és akkor is imádtam, függetlenül a mellméretétől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!