Akinek kicsi melle volt (max 75a), terhesség alatt megnőtt-e? Szülés után pedig úgy maradt, vagy legalább nagyobb lett mint volt előtte?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 09:21
1/8 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni: nem volt túl nagy mellem, terhesség alatt óriási lett, de szoptatás után az eredetitől is kisebbre összement. Legalább nem lóg :)))
2/8 A kérdező kommentje:
az kár!nem lehet tenni az ellen vmit hogy legalább ne legyen még kissebb?
2009. ápr. 16. 09:25
3/8 anonim válasza:
nekem 82-85cm-es mellbőségből terhesség alatt 93 lett, most 3 hónapja szoptatok és már csak 85-88 megint (attól függően, mennyi ideje evett a babám), a 75 B-s szoptatós melltartó is nagy egy kicsit, pedig betétet is teszek bele. Belegondolni se merek, mekkora lesz szoptatás után :(
4/8 anonim válasza:
Szia! A fiamnál nem sokat nőtt,de tudtam szoptatni és utánna u.olyan lett,mint előtte.Most a 2.babánál szintén picit nőtt.Én is nagyobb cicikről álmodoztam,de nem jött be...de a feszessége megmaradt az első után.
40 hetes km.
5/8 anonim válasza:
Nekem is 75a volt, aztán 90b lett, majd visszament, de nem vészesen, 85b-re. Úgyhogy én jól jöttem ki a dologból. :) De ez alkatfüggő. És nekem pl. a hátam is szélesedett!
6/8 anonim válasza:
Én 80C-s melltartót hordtam terhesség előtt, push-up-osat, párnával kitömve, mert a B kerülete kényelmetlen volt, nyomta a mellem, a C-nek viszont a kosárrésze kicsit bő volt. Terhesség alatt végig jók voltak a melltartóim, a párnákat kellett belőle kiszedni. Több mint 7 hónapja szoptatok, azóta is változatlan a mellméretem, igaz, már nem olyan kemények mint az elején. Szopis melltartóból 75C-t vettem legutóbb, a kosárrészt pont jó, elég passzos, viszont a mellkasomon körbe kicsit szűk, így utólag rájöttem, hogy mégis 80C-t kellett volna vennem. :( Remélem nem lesz kisebb ha abbahagyom a szoptatást. De a mellméret szerintem egyéni. A lógás ellen viszont csak úgy lehet védekezni, hogy állandóan melltartóban van az ember. Régen ugyan itthon nem viseltem el magamon, de mióta szoptatok, éjszaka is melltartóban alszok. Ezért érdemes megfelelő méretű, kényelmes melltartót vásásrolni, mégha kicsit drágább is. Mindenképpen megéri!
7/8 anonim válasza:
Szia, nekem 75A volt, de 75B-t hordtam a szivacsokkal együtt terhesség előtt, hát éppenhogy nem vesztem el benne :) Terhesség alatt szépen kitöltöttem a B-t a szivacsok nélkül, most szoptatok és 75C. Hogy utána mi lesz, arra kíváncsi leszek én is....
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!akkor arra számítok hogy nagyobb semmiképp nem lesz,ha mégis akkor szerencsés leszek!
2009. ápr. 16. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!