Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék hátrafésült "Seagal...

Szeretnék hátrafésült "Seagal féle" hajat, hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Először is. Kb. 6 éve növesztem a hajam. Nagyon-nagyon sűrű, erős, hullámos, tömeges valahol száraz is sajnos. Havonta kell ritkítattnom, hogy ne legyen akkora mint valami afro amerikai emberé... Kegyetlen makacs haj, minden álmom az egyenes vékony szálú, mint pl Brad Pitté de soha se lesz ilyen sajnos !! Ugyanis ez számítana jó minőségű hajnak ! De engem az ég nem áldott meg ezzel...

Viszonylag meg is vagyok vele, de sajnos még mindig nem olyan lapos, mint szeretném... A zselé se lapítja le túlságosan.

A helyzet az, hogy egy két részen elég hosszú is, lehet ez is baj...

Hogyan lehetne elérni, hogy így álljon a hajam?

[link]

[link]

Először is, ez a haj, hány cm-es lehet hosszúságra? mert nekem egyes részeken most a 19 cm is meghaladja, de a legnagyobb baj, hogy nem összefüggően, a ritkítás eléggé megviseli, oldalt pl rövidebb.... De ha nem ritkítattom nem mehetek ki az utcára...

szerintetek ha összefüggően vágatnám le és ritkítattnám, hány cm kellene, hogy legyen, hogy így álljon? Illetve ehhez zselézni is kell?

ha nem foglalkozok a hajammal, akkor kb így áll...

[link]

Sajnos most csak sztárokkal tudtam ábrázolni a helyzetet.

Köszi a válaszokat!

2014. okt. 28. 21:14
 1/1 A kérdező kommentje:
21f még mielőtt valaki lánynak gondolna :D
2014. okt. 28. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!