Szemszín változása lehetséges?
Figyelt kérdés
Sajnos most libafos színű a szemem, nem tetszik :S Kék szem jól állna rajtam.. Esetleg még változhat?? 13/F2014. szept. 7. 15:17
2/12 A kérdező kommentje:
Basszus :O Ez eszembe sem jutott! Köszönöm szépen! De ha tudtok még valamit akkor írjatok, léci.
2014. szept. 7. 15:20
3/12 anonim válasza:
Kontaktlencsétt jól válogasd meg, ismertem olyat, aki utűna egy hétig napszemcsiben járkált :D
Van valami műtét is, nem tudom, mennyi igaz belőle, amivel a pigmentet kivonják a szemből. Lehet hülyeség :D
4/12 A kérdező kommentje:
Igazából, tudom, hogy létezik ilyen műtét, viszont nem igazán csinálnám, mert ha hallgathatok orvosra, több mint 1.000.000FT. Viszont, hogy érted, hogy válogassam meg?
2014. szept. 7. 15:27
5/12 anonim válasza:
Ne hordj lencsét, egyrészt látszik, hogy lencséd van, másrészt feleslegesen irritálnád a szemed.
Lehet, hogy minimálisan változik a szemed árnyalata.
Nekem általánosban kékes zöld volt, mire felnőtt lettem, a kék "eltűnt" belőle, most már inkább zöld.
Egyébként szerintem a szemszín egyáltalán nem fontos tényező semmilyen szempontból sem. Semmi előnyöd vagy hátrányod nem lesz egy adott szemszín miatt.
6/12 anonim válasza:
Ne félj nem ezt fogják nézni a lányok... Nekem is elég hülye sötét kék színű szemem van .-.
13/l
7/12 anonim válasza:
változhat egy kicsit az árnyalata, de nem lesz teljesen más színű
8/12 A kérdező kommentje:
De jó neked, sötét kék szem :D Az nekem nagyon bejön :OO
2014. szept. 7. 20:40
9/12 anonim válasza:
Annyira nem jó... nem az a tipikus szép sötét kék szemem van.
10/12 A kérdező kommentje:
De akkor is kék :DDD
2014. szept. 7. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!