Hát már nagyon régóta szeretnék énekelni, de nincs valami jó hangom. Lehetséges hogy mutálás, vagyis a hangom változása útán szebb lesz az énekhangom?
Valószínűtlen, hogy csupán a mutálástól jó/jobb hangod lenne. Sőt, az ellenkezője sokkal valószínűbb.
Inkább képezd magad, ha jó hangot szeretnél.
én 12 vok és énekórán olyan a hangom mint e szar (ritka)
BOB MARLEY zene
Én 14 éves lány vagyok és hasonló cipőben járok.
Régebben (fogjuk rá) egész jó hangom volt, kiénekeltem a magasat is. Viszont vagy három éve, ahogy mutál a hangom olyan méllyé változott, hogy jajj... :-s Ha megpróbálok kiénekelni valami nagyon magasat és szinte a hangomból csak egy fülsiketítő krepegés hallatszik, az idegesítő, de utána a könnyebb dalokat tisztán kiéneklem. Én a hangomat Miley Cyrus - See you again számán pihentetem meg. (amúgy nem bírom a csajt)Ha kiötölsz valamit, akkor oszd meg velem is, légyszi!^^ Sok szerencsét!
Ez hülyeség!
a világon az összes embernek jó hangja van ( nézzétek csak meg a my singing nevű előadást ) csak nem merik kiengedni valamilyen belső gátlásosság miatt!!! Szóval biztos vagyok benne hogy jó hangod van :)
Utolsó Válaszoló!
Érdekes ez a meglátásod, ezért kifejthetnéd bővebben nekem, akár priv.ben is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!