Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek neki a modellkedé...

Hogy kezdjek neki a modellkedésnek?

Figyelt kérdés
18 éves debreceni lány vagyok, 175 cm, 63 kg.
2010. jan. 25. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fogyj 10 kilót. Te a divatszakmában ezzel a súllyal kövérnek számítasz.
2010. jan. 25. 20:42
 2/11 A kérdező kommentje:
57 kilogrammal csont és bőr voltam, anyukám orvoshoz akart küldeni.A testsúlyommal nincsen baj szerintem, ha a magyar modelleket nézzük. Egy-két kg minusz persze jól állna, de tíz semmiképpen sem.
2010. jan. 25. 20:50
 3/11 anonim ***** válasza:

10-et??

Inkább 20-at..

1.Készíttess portfoliót(50.000-250.000 Ft)

2.Vidd el modell ügynökségnek(Attractive,Visage stb. Mihalik Enikő a Visage-nál van,Ebergényi Réka,és Rajzák Kinga pedig az Attractive-nál)

3.Ha kellesz nekik,akkor értesíteni fognak

4.Utána pedig(ha k*rva nagy szerencséd lesz) szépen,lassan beindul a karriered

De arra semmiképp ne számíts,hogy jobb modell ügynökségeknél a 175 cm-del, meg a 63 kg-dal bármit is kezdenek majd veled.

A másik pedig,hogy először elég kicsi munkákat fogsz kapni..szval ne keseredj el.

2010. jan. 25. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:

ááááá.....nem sokra mész ilyen testsúllyal.Meg még az az igazi magas sem vagy.

A modellek pont arról híresek,hogy úgymond csont és bőr!!

2010. jan. 25. 21:16
 5/11 A kérdező kommentje:
nem azt mondom h ez így tökéletes, és persze kép nélkül nem is ér sokat amit írok, de az biztos, h nem kell 20 kilót fogynom...3 éve majdnem anorexiás voltam, elkezdtem fogyózni, és nem tudtam leállni, akkor 70 kg-ról indultam, úgy emlékszem 56 vagy 57 kilónál állítottak le. Nem tudom, hogy hány kg-osak ezek a lányok, akiket az egyik kommentelő írt, de a képeken nem kórosan soványnak tűnnek, mint amikor én lefogytam. elnézést ha okoskodónak tűnök.
2010. jan. 25. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Akik itt írnak gondolom még nem voltak modellek, fotómodell simán lehet ezzel a súllyal, ennél súlyosabb lányok is vannak. Egyébként sem ez a fő szempont, hanem hogy milyen az alakod, elég sportos vagy-e, mennyire vagy fotogén, stb. Sokféle modell létezik, azt nem írtad te mit szeretnél csinálni. Vagy mindegy? Akkor készíttess portfóliót és küldd el mindenféle ügynökségnek aztán majd ajánlanak valamit... vagy nem. De először is gondold végig... alkalmas lennél te modellnek? Biztos úgy gondolod? Mert jelentkezőkből rengeteg van és több mint fele sehova nem kell. Attól hogy anyuci a legszebbnek tartja őket még nem azok sajnos.
2010. jan. 25. 21:32
 7/11 A kérdező kommentje:
legfőképpen a fotózás része érdekelne, elképzelhető hogy fotósnak fogok továbbtanulni. mondták már páran az ismeretségi körömben, hogy próbáljam meg. Hogy mennyire vagyok fotogén, azt nem tudom megítélni,nem készültek még rólam profi képek, de szerintem az arcommal nincsen baj.
2010. jan. 25. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:
kedves előttem válaszoló gondolom te modell vagy...üdv én is.175 63 még a fotómodelleknél is szerintem határeset ,mert nem tudom te fotózáson nem vetted észre,hogy vannak bizonyos ruhaméretek?
2010. jan. 26. 19:09
 9/11 anonim ***** válasza:
én nem laikus szemmel mondom, mert én modellkedem. 176 cm vagyok és 49-50 kg. sovány vagyok, megdolgoztam érte, viszont a te 63 kilóddal semmit nem fognak veled kezdeni. max körberöhögnek. ezt nem bántásból írom, ez a szakma kemény. nem anyámasszonykatonáinak való. persze leszólhattok, lepontozhattok, de próbáljatok meg egyszer 5 kilótól megszabadulni 3 nap alatt. merthogy így megy ez. felhívnak szerdán, hogy szombaton akkor casting lenne, addig próbáld meg a legjobb formádat hozni. kemény meló, nagyon kemény. sok kitartást igényel, és az sem hátrány, ha bírod a kritikát. én azért sok sikert kívánok neked! :)
2010. jan. 28. 23:57
 10/11 anonim ***** válasza:
véééégreee valakiiiii
2010. jan. 29. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!