Nem gyógyuló piercingre mit ajánlotok? Kb.9 hónapja csináltattam a tragusomat és még mindig nem gyógyult meg teljesen. Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Azóta is rendszeresen fertőtlenítem, most elkezdtem kamilla főzettel borogatni, ettől javulni látszik. Az is közre játszhat, hogy mindig csak azon az oldalamon fekszem, amelyiken a tragus van. Anno a köldökpiercingem is majdnem egy évig gyógyult, de már teljesen rendben van. Ilyen fajta volnék? Normális ez? Mert nem hinném, többi ismerősömnek olyan hamar meggyógyult. Szerintetek az jót tenne, ha kivenném és jól átfertőtleníteném a lyukat és az ékszert?
Köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 28. 12:50
11/11 A kérdező kommentje:
Lilás hólyagok sosem voltak, szerintem ezt már érdemes megmutatni bőrgyógyásznak, lehet vadhús. Tetránnal kezelném a helyedben, ártani nem árt.
2021. jan. 25. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!