A piercinget mikor lehet kicserélni? Szalonban csináltattam a srác azt mondta, hogy 2 hét múlva jöjjek vissza, viszont egyik ismerősöm okoskodik, hogy 2-3 hónapig nem lehet .
Milyen piercing? Nagyon változó a gyógyulási idejük...nekem az industriallal két hónap múlva kellett volna visszamenne, a köldökpiercinggel 6 hét múlva, az orr piercingre egy-másfél hónapot mondtak, a tragusra egy hónapot, a helixekre 3 hetet, a fülbevalóra meg semmit se, csak azt, hogy óvatosan mozgassam, és ha nincs semmi elváltozás akkor cserélhetem, de két hétig legalább hagyjam bent...(egy óra múlva kiszedtem, mégis megmaradt a fülem...)
Amúgy menj vissza, megnézi, milyen az ékszer, ha úgy érzi még nem lehet cserélni, nem cseréli ki, és visszahív megint...
Azt akkor rövidebb szárúra kell kicserélni...
Ott több a gyógyulási idő, de a duzzanat miatt hosszabb szárú piercinggel szúrnak, amit pár hét múlva rövidebbre cserélnek, és utána kell még várnod vele...
Második voltam, én is szeretnék, ezért megkérdeztem piercer ismerősömet...vagyis azt, aki a többit is csinálta...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!