Lányok mit reagálnátok arra ha egy srác az utcán vagy kórházban leszólítana titeket a gipszetek miatt, hogy erdeklődjön felőle?
Mit válaszolnátok neki?
Voltatok már ilyen helyzetben?
Nem egészen ilyen, de hasonló történt velem :)
Eltörött az alkarom két csontja, vállig be kellett gipszelni a karomat. Második héten a gipszsínemet körkörös gipszre cserélték. Begipszeltek, utána elküldtek röntgenre. Várni kellett a röntgenre mert sokan voltak. Én ott ácsorogtam a folyosón azzal a hatalmas, friss gipsszel a karomon. Egyszer csak megszólított egy fiú, aki szintén ott várakozott. Hogy bocsi, hogy szól, ne haragudjak, de egy helyen gipszes lett az arcom :) Hát igen, a nedves gipsz összefog mindent, valahogy az arcomhoz nyúltam vele. Meg természetesen máshol is gipszfoltos voltam, a felsőm, a nacim is olyan lett. Még egy helyen a papucsban lévő csupasz lábujjaimra is jutott :) Azt nem tudom, hogy csináltam :). A srác hozott nedves zsepit, félrehúzódtam, azzal megtörölgettem magam. Aranyos volt egyébként :) Megkérdezte mit csináltam a karommal, beszélgettünk pár mondatot. Ennyi a történet.
Megnézném maganak, hogy mit akar. Ugyanis ez az érdeklődés kevésbé a gipsznek, sokkal inkább neked szól - a gipsz csak ürügy, mint a kutyasétáltatás. :)
Én kedvesen megköszönném az érdeklődését és ha nem szimpi, akkor részemről ennyi.
Már meggyógyult, még tavaly nyáron történt.
Nem zavart a beszélgetés, már akkor 1 hete volt gipszem, megszoktam, hogy mindenki kérdezget felőle. Nyár közepe volt, úgyhogy elég feltűnő voltam mindvégig avval a nagy gipsszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!