Mikor fog lógni a mellem, ha hordok vagy ha nem hordok melltartót?
akkor ha már fiatalon melltartót hordassz. :D
inkább használj toppot, de amikor nem muszály pl. hétvégén semmit :D max ha mész valahova (:
ha legalább B-s melled van, hordj sportmelltartót, ami nem olyan szoros, de tart is kicsit, ja és nincs benne merevítő.
szerintem a nagy mellek mindenképpen lógnak egy kicsit, főleg idővel, de a sportmelltartó nem árt meg!
Aki nem hord melltartót,és méretesebbek a mellei, annak kinyúlnak a mell kötőszövetei és lógós lehet.
És mindig hordtam sportmelltartót, mert enélkül nem tudok létezni, B-C közötti a kosárméretem, és nem lóg a mellem és 25 vagyok.
Szerintem inkább mellméret és genetika a függvénye, annak, h lógni fog -e, vagy sem.
Nekem a sportmelltartó nem kényelmes:( Pedig annyit próbáltam már!
Viszont én úgy csinálom,hogy suliba ugye van rajtam melltartó,mert a 75B-hez azért kell,de suli után,otthon nincs rajtam melltartó.Hétvégén is csak akkor van rajtam melltartó,ha megyek valahova.
15/L
És 13éves korom óta van melltartó,akkor csak alkalmanként hordtam,de 14éves korom óta rendszeresen kell,mert azóta 75B-s a mellem.Remélem nem fog lógni.
nekemis 75/b-s a mellem és kb amióta megjelent azóta 75/b-s:D
sosem hordtam melltartót, még mostsem nagyon hordok. amúgy 24 vagyok:D
nem lóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!