Szerintetek 16 évesen ciki a műfog?
Figyelt kérdés
Egy baleset során elvesztettem az első fogamat és most csináltatok másikat, csak nem tudom, hogy nem-e tartják cikinek 16 évesen a mű fogat.2010. jan. 24. 22:54
1/7 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Sztem az cikibb lenne ha nem lenne fogad elöl... am nekem is kitört egy darab az első fogamból... én is kb 16 voltam, feltöltötték és kész, nem is látszik :)
2/7 anonim válasza:
Nem, inkább az a ciki ha fogatlan vagy.
3/7 anonim válasza:
nemis látják majd rajta h műfog. nekemis van, senki sem mondta még meg h azegy műfog.
4/7 anonim válasza:
Nem ciki. Ha ügyes a doki, észre se fogják venni. Nekem 12 éve "mű" fogam van elől, mert letört hosszában az egyik. Senkinek sem tűnt még fel, hogy nem a sajátom :)
Inkább a fog elhanyagoltsága, ápolatlansága a ciki, a pótolt fog semmiképp nem az! Sőt! :)
5/7 anonim válasza:
Úristen.... micsoda kérdés. Sokkal cikibb ha nincs fogad!!!!
6/7 anonim válasza:
Nem ciki, de ha az is lenne, tudsz mást csinálni? A fogad nem nő vissza, márpedig ha elöl nem lesz fogad, az aztán nagyon-nagyon ciki!!!! Nem kell mindenkinek beszámolni, hogy "műfog", ha ennyire zavar.
7/7 anonim válasza:
Senkinek nem fog feltűnni, hogy mű a fogad. ma már olyn fejlett a fogtechnika és olyan jó szakemberek készítik a pótlásokat, hogy nem hozzáértőnek fel sem tűnik egyáltalán, hogy az ott nem az igazi fogad. tehát nem is kell senkinek sem az orrára kötnöd, hogy pótlásod van, ha nem akarod, mert nem fogják észrevenni. egyébként meg nem ciki, ahogy már a többiek is elmondták, az lenne a ciki, ha foghíjas lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!