Mennyire vagytok megelégedve az Avon és az Oriflame termékeivel?
A parfümök elég jók, a testperemetek, krémek szintén. A sminkek olyan közepes, kb. mint a miss sporty. Ékszert, táskát ne vegyél tőlük.
A termékek csomagolása gagyi, de a beltartalom jó.
Avonról tudok nyilatkozni: 9 éve szinte mindent innen használok, elégedett vagyok és a vevőim, tanácsadónőim is!
Imádom a sminkeket, kiegészítőket, táskákat, gyerek termékeket, illatokat és van 1-2 favorit termékem amit sehol máshol nem vennék meg!!!!!
Nagyon jó az ár-érték arányunk én úgy gondolom és 100% a visszavásárlási garanciánk, szóval veszítenivalód nincs! Ha van tanácsadónőd kérj mintát ezzel is csökkentheted a kockázatot!!!
A testápoló nagyon fel van vizesítve, a tusfürdő szintén, a testpermetnek egy idő után alkohol szaga lesz, a parfümök szerintem teljesen jók, ja és nekem a sampontól zsírosodott a hajam, szóval én csak és kizárólag parfümöt rendelek.
Plusz szerintem régen sokkal több volt ezekbe a kencefice dolgokba mint most.
Az oriflame-mel csak rossz tapasztalataim vannak sajnos...borzasztóan utálom a termékeit...mindenük szárított, viszkettem tőlük, vagy használhatatlan volt...
Szóval elkezdtem avonozni...hááát őszintén szólva ennek is elég változatos a minősége...pl a rúzsaik nagyon jók, meg a testpermetek...de filces tust és (kajal) szemceruzát soha nem vennék tőlük, se szemfestéket...Mindent telenyomnak csillámokkal, néhány ajakkencéjüknél kimondottan zavaró...A gyorsan száradó körömlakkjuk iszonyatosan gyorsan megszárad, de másnapra már lepattog, a tartós hiába tartós, nagyon lassan szárad, szóval körömlakkok közül inkább csak a gel lakkokat ajánlom tőlük, a többit nem érdemes...A szájfények egy része szárít és karcol a csillám, az ajakápolók nem sokat érnek, a kézkrémek jók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!