Fiúk: jót tett hogy híztam, vagy vékonyabban jobb voltam?
Érettségi után kicsit kiengedtem, és azóta jópár kiló feljött rám, ami az egyetem eleji evés-ivásoknak is betudható a koleszban. A környezetemben megoszlanak a vélemények, hogy szexibb-e, hogy teltebb lettem, vagy vékonybban voltam vonzóbb.
Főleg fiúk véleménye érdekelne: jobb lenne ha visszafogynék, vagy tartsam inkább a jelenlegi súlyomat?
Segítségül itt van egy kép régebbről:
és mostanról:
173 cm vagyok amúgy
19/L
Lány vagyok, bocsi.
Szerintem régen sem voltál kimondottan vékony, inkább átlagos. A karod ott is husi kicsit. A másodikon meg már telt. Az első mindenképp jobb volt.
Nézd már a sok photoshoppolt címlapnőkön szocializalódott majmot! :-D Heh, a vékony-lapos a sztenderd, aranyom, te ebben a korban "kövér" és "divatjamúlt" vagy.
Én nem mondok véleményt rólad. Neked kéne eldöntened, hogy érzed jobban magad. Neked. Nem másnak. (Bár erősen kétlem, hogy nem vagyy agymosott.)
Most sokkal jobban nézel ki. Nekem tetszik, a nőies alkat kifejezetten szexi, és ráadásul elég magas is vagy.
Ahogy látod itt is megoszlanak a vélemények,ez mindegyiknél így lenne, de szerencsére nem vagyunk egyformák. Az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél önmagaddal, ha ez így van az látszik és vonzó! :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!