Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk: jót tett hogy híztam,...

Fiúk: jót tett hogy híztam, vagy vékonyabban jobb voltam?

Figyelt kérdés

Érettségi után kicsit kiengedtem, és azóta jópár kiló feljött rám, ami az egyetem eleji evés-ivásoknak is betudható a koleszban. A környezetemben megoszlanak a vélemények, hogy szexibb-e, hogy teltebb lettem, vagy vékonybban voltam vonzóbb.

Főleg fiúk véleménye érdekelne: jobb lenne ha visszafogynék, vagy tartsam inkább a jelenlegi súlyomat?

Segítségül itt van egy kép régebbről:

[link]

és mostanról:

[link]

173 cm vagyok amúgy

19/L

2014. okt. 20. 12:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%

Lány vagyok, bocsi.

Szerintem régen sem voltál kimondottan vékony, inkább átlagos. A karod ott is husi kicsit. A másodikon meg már telt. Az első mindenképp jobb volt.

2014. okt. 20. 13:20
 22/30 anonim ***** válasza:
jobb voltál vékonyabban :)
2014. okt. 20. 13:44
 23/30 anonim ***** válasza:
Vékonyabban sokkal jobban néztél ki, és még ott is rádfért volna némi mozgás, torna, izmok... hogy formás legyél és ne löttyedt.
2014. okt. 20. 14:42
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Vékonyabban jobb voltál, de tényleg igaz, hogy még ott sem vagy vékony, inkább átlagos.
2014. okt. 20. 15:10
 25/30 anonim ***** válasza:
A vékonyabb jobb volt. de nincs olyan kép amin a lábaid is látszanak? szerintem abban lenne nagyobb különbség. A felsőtestednek mind a két képen jó az alakja, de a lábon általában nagyon meglátszanak a plusz kilók.
2014. okt. 20. 17:01
 26/30 anonim ***** válasza:

Nézd már a sok photoshoppolt címlapnőkön szocializalódott majmot! :-D Heh, a vékony-lapos a sztenderd, aranyom, te ebben a korban "kövér" és "divatjamúlt" vagy.

Én nem mondok véleményt rólad. Neked kéne eldöntened, hogy érzed jobban magad. Neked. Nem másnak. (Bár erősen kétlem, hogy nem vagyy agymosott.)

2014. okt. 20. 18:25
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem nagyon latszik ebbe a ruhaba es tenyleg a labaid is latni kene,esetleg privatba nem kuldessz kepet?Es tudom nem lanyok valaszat varod de azert szerintem az elso jobb volt.
2014. okt. 20. 19:07
 28/30 anonim ***** válasza:
Vékonyabban szerintem jobb volt. Most valahogy túl vastag a derekad
2014. okt. 20. 19:37
 29/30 anonim válasza:

Most sokkal jobban nézel ki. Nekem tetszik, a nőies alkat kifejezetten szexi, és ráadásul elég magas is vagy.

Ahogy látod itt is megoszlanak a vélemények,ez mindegyiknél így lenne, de szerencsére nem vagyunk egyformák. Az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél önmagaddal, ha ez így van az látszik és vonzó! :)

23F

2014. okt. 28. 20:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Az én szememben valahol ettől a súlytól igazán nő a nő :) A mostani alakod sokkal jobban tetszik. Egy nőn legyen mit fogni! Tartsd az alakod, de nekem még picivel több is beleférne :)
2015. júl. 26. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!