Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék menni szoliba, de...

Szeretnék menni szoliba, de anyám nem igazán pártolja! Hogy győzhetném meg hogy semmi bajom nem lesz belőle, miket mondjak neki?

Figyelt kérdés
amúgy álló szoliba mennék :)
2010. jan. 24. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Valóban, csak bőrrákod lesz meg ocsmány sárga színed.
2010. jan. 24. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Halgass anyukádra,ne a divatot kövesd.A szolárium bőrrákot okozhat.Nem ok nélkül akarják betiltani 18 év alatt.Sok nő 40 évesen veszi észre,hogy melanómiás lett.Az egészséged legyen fontosabb,mint a divat!
2010. jan. 24. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Sehogy.Neki van igaza,úgy látszik többet olvass,meg hall,mint Te.

Különben kiment a barnaság a divatból,pont a rengeteg bőrrák miatt.

2010. jan. 24. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha szép színt szeretnél inkább menj kiwisunba ott van az aqua tan...az egyáltalán nem káros a bőrre,természetesebb szined lesz, és ugyanannyi ideig leszel barna mint a szolinál.De ha állo szoliba akarsz menni szerintem 1-2 heti 1o perc nem a világ vége,énis annyira szoktam menni(:
2010. jan. 24. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

bizony nme tudod meggyőzni, mert nem igaz, hoyg semmi bajod nem lesz. Igaz egy két alkalomtól nem lesz baj, de akkor meg minek menni??

Költsd a pénzt másra és időd is marad, gondolom nem a szomszédban van a szolárium, oda kell menni, öltözni, vetkőzni, nem csak az a tíz perc.

És az a mű szín ! neked őszintén tetszik? ha igen akkor sajnos nem tudok segíteni. Anyukád nyilván nem akar rosszat, meg mi sem itt azzal, hoyg lebeszélünk, pedig azt kérdezted hogyan győzd meg anyukádat, de hát nem is lehet olyanról meggyőzni, ami nincs úgy. Tényleg árt a bőrnek a túlzott szoli, ha meg csak hébe hóba mész, akkor meg semmi "látvány".

2010. jan. 24. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Ha az én gyerekem lennél, én se engednélek. A szolitól nem leszel szebb, legfeljebb bőrrákos. Inkább járj el valamilyen sportra.
2010. jan. 24. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
menj UV mentes szoliba. van már olyan is. keresd meg google-ban h holvan a hozzátok legközelebbi. azt még lehet anyukád is engedni fogja,.
2010. jan. 24. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Hány éves vagy?
2010. jan. 24. 18:03
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat lehet hogy meggyőztetek :P amúgy 17/F
2010. jan. 24. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!