Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném ezt le?

Hogyan győzhetném ezt le?

Figyelt kérdés
Mindennap a suliban izzadok (de otthon nem.), nem vehetek fel pl. piros felsőt mert már ott az izzadságfolt.. tudom az okát hogy miért izzadok: mindig izgulok, nem tudok rendesen felszabadulni.. mit tehetnék ez ellen? :S (Mielőtt valaki beszólna... igényes vagyok, szoktam fürödni..) 17/L
2011. jún. 6. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Váltás pólók legyenek nálad. Használj izzadásgátló spray-t.

Vagy az Avonnak vagy különböző illatú testpermet ami a nagy melegben kellemes érzés és illat valamit izzadásgátló.

2011. jún. 6. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Jah elfelejtettem ideírni, de nem büdös , nincsen szaga , mintha csak szimpla víz lenne.. persze használok izzadásgátlókat suliba többször is szünetbe :S
2011. jún. 6. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj felszabadultabb lenni,tudom könnyű mondani,de hogyha tudod az okát is próbáld meg azt megszüntetni.

[link] Mielőtt bárki beszólna tudom,hogy 50évesnél idősebbeknek van,de neked most a stresszt kell kiűznöd az életedből:)

2011. jún. 6. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is vagyok úgy gyakran és olyankor egyszerüen nem iszok folyadékot,szomjazok.Majd otthon bepótolom.Egyszer azt is tanácsolta valaki (dögmelegben) hogy igyak meg egy forró teát,vagy kávét.Ezzel vissza lehet fogni valamelyest.
2011. jún. 6. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. jún. 7. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!