Hogy fogadjam el, higy nem voltam, nem vagyok és nem is leszek szép? Hogy fogadjam el, hogy esélyem sincs?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, már rengeget változtam külsőre, de egyre rosszabb. Sminkelni nem igazán szoktam magam, de szempillaspirál+ korrektor+szájfény minden nap. Ezekkel is rinda vagyok. Mindenféle hajat kipróbáltam már, egyik se áll jól
Megtetszett egy sulibeli fiú, de nem ismerem, és még közeledni se merek, mert úgyis elhajtana, az osztályába sokkal szebb lányok járnak mint én( eggyel felettem jár)
Mit tegyek, higy elfogadjam magamban a tényt, miszerint ezzel az arccal fogok élni, valószínűleg sokáig magányosan? Az osztályban is mindenki szerint csúnya vagyok, senki nem mondta még rám hogy szép, soha.. 14/l
2014. okt. 16. 15:55
1/3 anonim válasza:
14eves vagy,ami őnmagában jó mert fiatal,biztos hogy nem vagy csúnya,csak még nem találtad meg a stílusod.Ne add fel,próbálkozz,arcod is változni fog még az évek alatt.Fénykoromnak 22-től mondanám mostanáig.Most tetszek végre magamnak.Privibe ha van kedved küldhetsz képet,hátha tudok tanácsot adni.27n
2/3 anonim válasza:
A gondolkodásod igencsak rossz... ha még az arcod formája nem is tökéletes akkor is lehet belőled jó csaj, csak a hozzád illő dolgokat kéne megtalálni. Én is átestem ezen... 14 évesen olyan ocsmány voltam hogy mindenki cikizett és undorodva mentek el mellettem. 16 évesen meg már jó csajnak számítottam és oda voltak értem. Nem tudom neked mi a bajod magaddal, de ha esetleg raksz fel képet akkor tudunk tanácsokat adni, hogy min kéne változtatnod.
3/3 anonim válasza:
Biztos, hogy túlzásokba esel. Nem most kell még párt választanod, hanem majd amikor már a fiúk is értelmesebbek, és nem a külsőségek az elsődlegesek. Egy példa: általános iskolában egy osztálytársam nem épp a szépek közé tartozott, majd egyetemre megtalálta a stílusát, jó sminkeket csinált magának, jó volt a frizurája és a ruhái is, pedig arcra nem volt szép. Volt önbizalma, és pasijai is. Azt tanácsolom, hogy várj, ne ess kétségbe, te is rájössz majd az évek során ahogy felnősz, hogy hogyan hozd ki magadból a legjobbat. És azt is megtanulod, hogy a szépségnél ezerszer fontosabb dolgok vannak az életben. Most koncentrálj arra, hogy legyen belőled valami, tanulj, olvass, művelődj, gyakorolj nyelveket. Az ember mindent elérhet, de különböző korban. Neked legyen több eszed, mert a csúfolódó osztálytársaidnak nyilván nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!