Kivel beszélhetnék erről? (mell)
nincs mellem, push up melltartót hordok ezért azt hiszik átlagos méretű/formájú cicikkel rendelkezem, de nincsenek. ha valakinek megnyílok és esetleg mondom h mennyire zavar akkor kinevet és annyit mondd hogy szépek... (kivágott fölsőt soha, tesire mindig úgy öltözök hogy senki se lásson)
kivel oszthatnám meg, aki megért, vagy valami hasonló..?
nem kérek oltogatást stb..
18/l
Őszintén én a másik véglet vagyok, nekem mondhatopd, mert én is elég sokat szenvedtem miatta...nem csak lelkileg, fizikailag is.
Pár dolog amit tudj a nagy mellről:
-A kis mellre könnyebb melltartót venni. Én konkrétan nem kapok magamra megfelelőt, vagy ha igen, akkor 6-10 ezerért/db. És amit tudok venni, az fekete, fehér vagy bézs. Ennyi színt gyártanak, mind béna díszítésű, unalmas és aranyárban van. És igen, alváshoz is kell egy könnyű sportmelltartó-top, különben elfekszem őket.
-Alig tudok magamra felsőket, ruhákat venni, mert mindig ott van az az 1 cmes pánt felül, és a 4 cmes hátul. Se kivágott, se pántvélküli, se nyakbakötős, se spagettipántos.
Minden pólómat, ruhámat át kell szabnom, mert mellben 16os, mell alatt 8-as ruhaméret vagyok. Ez rohadsok meló, és semmi garancia arra, hogy nem szúrom el őket.
-10 évet töltöttem gyógytornán miattuk. Ha nem megfelelő melltartó van rajtam (ár 10 ezer) akkor fáj ha futok, ugrok stb.
-D kosár fölött mindenkinek lóg valamennyire. Lehet röhögni, de igaz, és az embereknek totál szürreális elvárásai vannak.
-ugynaúgy nem merek társoságban nekivetközni.
Nyugi, nekem se gyartanak, max gyerek trikot :)
sajnalom hogy ennyit szenvedsz miatta egyebkent es ne haragudj meg, hany kilo vagy? (Nem bunkosagbol!) mert ha ugy meg belefer hogy fogyokurazz, akkor fogyasnal mellbol adod le eloszor es esetleg megprobalhatod hatha javit valamit a helyzeten...
Egyebkent, felreertes ne essek, nem nagy mellekre vagyom vagy ilyesmi, tisztaban vagyok vele hogy maximum akkor lehet eselyem mellekre (tutira) ha megmuttetem, de nincs penz. Szoval csak megszeretnem valakivel beszelni aki tud segiteni... Bar azert egy minimalis meretet sem utasitanek vissza :P
Szintén másik véglet, nekem is nagy van. Eleinte utáltam, és irigyeltem azokat az osztálytársaimat, akiknek pici van.
Nem találok magamra se melltartót (ha igen, akkor aranyáron, ahogy fentebb is írták), fürdőruhát meg még annyira se, mert aminek jó a kosara, annak hatalmas az alja.
Sporttevékenység kizárva, ha futok, önálló életet élnek, ha biciklizek, elég rámennem egy kis úthibára, és pofoncsapnak a melleim.
Emellé jön az, hogy lóg. Nagyon, nagyon. Sehogy sem szép látvány, mert ha hagyom lógni, úgy nézek ki, mint egy 80 éves nő 5 gyerek után. Ha feljebb húzom a pántokat legalább van dekoltázsom, de olyan, mintha szilikon mellem lenne. (luficici effektus)
A fogyás sajnos nem megoldás. Voltam 50kg, voltam 60kg, a mellem mérete semmit sem változott. Onnan fogyok utoljára, így vékonyan még viccesebb látványt nyújtottam két labdával, mint átlagos testalkattal.
Nem találok magamra alkalmi ruhát. Ha bővebbet veszek, olyan, mint egy zsák. Ha szűkebb fazont, szétfeszítik a melleim.
A kosárméretemhez túl keskeny a hátam, nagy rá a terhelés. (70-75D)
Viszont mindezek ellenére is most már el tudom fogadni. Szebb már nem lesz, maximum csúnyább (szülés után, idősebb korban), de ez van.
Ha semmiképp nem tudod elfogadni, meg lehet csináltatni.
Ez ugyanolyan lényegtelen külső tulajdonság, mint a hajad színe vagy a lábméreted. Nem számít.
20l
Nekem sincs mellem egyáltalán szinte, de soha nem vennék fel push-up ot, mert mi van akkor, ha barátod lesz, és intimebb viszonyba kerültök?
De éreztem már én is hasonlót, szerencsére azóta megjött az önbizalmam, és kissebb gondom is nagyobb annál, mint hogy mekkorák a melleim. :)
Az meg kamu, hogy a pasiknak a kicsi tetszik. Ezzel nem tudsz mit tenni. De próbáld meg kiemelni azt ami szép, pl;lábaidat, arcodat...:) És máris csinos vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!