A nők miért hagyják hogy lógjon a mellük, miért csinálják Ezt? Bővebben lent!
Biztos így kényelmes nekik. Én sem szeretem a melltartót, sokszor kényelmetlen ha épp olyanom van, viszont enélkül nem jó a közérzetem.
A nyári időszakra van néhány kifejezetten olyan felsőm, ami alá nem kell melltartó, mert anélkül is jól állnak, rendesen megtartja a felső. Aztán ha kényelmetlen, nyűgös napom van, akkor azokat veszem fel.
Egyébként nem tudom.. engem idegesíteni szokott az is, ha nincsen rajtam, pedig nem lógósak.
Szerintem senki sem köteles a te elvárásaidnak megfelelni!
Ha nem tetszik, akkor ne nézd!
Gondolom, ugyanilyen "igényes" vagy amikor a tükörbe nézel...
Ezaz, miért nem költöznek föl az űrbe, ott nulla gravitáció mellett tuti nem lógna :P
Ez nagy részben generika. A mellben nincs izom, csak szövet, meg bőr. Ha genetikailag sok a szövet, és ezzel arányosan gyenge a bőr, akkor bizony lógni fog.
Bizonyos súly/méret fölött már mindenkinek lóg. Most gondolj bele, egy D-E kosár már simán lehet 1 kg mellenként, noná hogy nem bírja a bőre. És ez nem túlsúly, csak genetika.
Akinek meg kicsi, annak meg nem igazán van súly, ami lehúzza. Ha sportol mellé, meg fitten tartja a bőrét, akkor nem fog neki lógni 50 évesen se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!