Mit csináljak? Nem hagyják békén a hörcsögöm!
A nővéremmel egy szobában vagyunk. Ha éppen úgy gondolja akkor éjjelente benyúl a hörcsögömhöz és felborítja a kerekét, mert hogy őt az zavarja ha nyikorog. Szóltam anyámnak, de ő is a nővéremmel ért egyet :( Engem egyáltalán nem zavar, két hörcsögöm van (külön helyen) és mikor egyszerre tekernek akkor is teljesen nyugodtan tudok aludni. És persze arra sem kelek fel ha a nővérem cs*szteti a hörcsögöt, csak reggel veszem észre hogy fel van dőlve a kereke. Mi a fenét csináljak? :( Ha megolajozom, akkor is van egy minimális hangja, de a nővéremet az is zavarja. Szegény hörcsög, meg tiszta idegbeteg és agresszív mert nem tudja levezetni az energiáját. Most ott tartok, hogy lelakatoltam a ketrecet, hogy ne tudja kinyitni, de ez is csak átmeneti megoldás lehet, mert oldalt is le lehet pattintani a felső részt, és akkor úgyanúgy be tud nyúlni... csak abban reménykedek hogy kómás fejjel nincs erre elég energiája.
Amúgy, mikor nem volt lelakatolva, akkor teljesen nyugodtan nyitvahagyta a ketrec tetejét, és bár tudom hogy a hörcsög nem szokott a rácsokon mászkálni, mit van ha éppen ezen az éjjele jön rá a mehetnék és elszökik? Ezt elmondtam anyának is, de ő is csak azt hangoztatja hogy amelett a kerék mellett nem lehet aludni. Pedig én tudok :( Nem akarom hogy a hörcsögöm idegbeteg legyen, és ne bízzon meg bennem... Kérlek segítsetek! :(
Szia!
Pedig más megoldás nincs erre a helyzetre csak az ha külön helyiségbe teszed őket!Csukd be a szoba ajtaját és annak a helység ajtaját is ahol vannak.Kizártnak tartom,hogy hallaná csukott ajtón keresztül is!
Nekem egereim voltak,tényleg baromi hangosak voltak éjjel,páromat zavarta az alvásban igy a fürdőben voltak éjjel:)
A felelős állattartáshoz az is hozzátartozik,hogy másnak nem okozunk kellemetlenséget azzal,hogy állatunk van.Imádom a hörcsögöket,sok-sok évig volt,de bizony éjjelre kicuccoltam a konyhába őket.
Mi az,hogy nem viszed ki a hörcsögöt azért,mert a másik bent marad?Miből gondolod,hogy a kicuccolt höri megsértődik vagy baja lesz?
Elárulom,hogy a rágcsálók nem rendelkeznek olyan összetett intelligenciával,hogy ilyesmivel meg tudd bántani őket :)
Akkor rendezd át a szobát és tedd őket a legtávolabbi pontra!
Melyik fontosabb amúgy a testvéred alvásán kivűl,hogy a hörcsögödnek legyen kereke és normális körülmények között legyen éjjel vagy az,hogy mindenképpen bent legyen veled és ne legyen,esetleg testvéred csesztesse?
Több verzió nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!