Kivel beszélhetnék erről? (mell)
nincs mellem, push up melltartót hordok ezért azt hiszik átlagos méretű/formájú cicikkel rendelkezem, de nincsenek. ha valakinek megnyílok és esetleg mondom h mennyire zavar akkor kinevet és annyit mondd hogy szépek... (kivágott fölsőt soha, tesire mindig úgy öltözök hogy senki se lásson)
kivel oszthatnám meg, aki megért, vagy valami hasonló..?
nem kérek oltogatást stb..
18/l
fiúként nekem sincs mellem, szóval megértelek..:(
egyébként engem valahogy sose érdekel, hogy egy lánynak mekkora. lehet szexi attól még ha kicsi a melle sőt sok lány tetszik akinek nem nagy.
21f
Most nincs vagy kicsi? Ha azt mondták rá, hogy szépek akkor biztosan van csak kicsi.
Nekem is nagyon pici. Sok ruha nem is áll jól miatta. De már megbarátkoztam vele. Egyik barátomnak sem volt vele semmi gondja, és tetszett nekik, mert a formája szép.
Szóval próbáld meg elfogadni így magad. Az összhatás számít, a külső és a belső. Nem kizárólag a melled alapján fognak megítélni mások.
Pont ugyanez van velem. :) Nem kicsik a melleim...nekem NINCSENEK melleim. Push up, hogy úgy tűnjön legalább valami van. Van barátom 11 hónapja, nem zavarja. Azóta engem sem annyira! :)
17L
és az hogy lehet szexi ha egy ducibb ovisnak nagyobb mint nekem?... erre valahogy még nem jöttem rá :s most ezt a pasis dolgot tegyük félre légyszi, mert aki nem kinevet az ezt mondja hogy "jajj a fiúknak úgyis a kicsi tetszik" (és???) már bocsánat :C anya a másik fele, 4 éve mondtam neki h már mindenkinek akkora mint a fejem nekem meg még mindig síkba van, most akkor mi lesz? "majd megnő" aha.. szép álom. azóta nem hoztam fel, mert tudom hogy nem érdekli
nincs vagy kicsi?: NINCS. azért mondják rá hogy szépek, mert a melltartó formáját látják a póló alatt.
Én meg azt nem értem, hogy 18 éves fejjel te most komolyan még a melled méretén vagy leragadva? Ez egy testrész, tök mindegy mekkora. Olyan amilyen, teljesen lényegtelen.
Max az a ciki hogy push uppal akarod "normálisnak" feltüntetni. Rengeteg lányt látni laposan, push up nélkül... és gyönyörűek, mert nem a mell számít, hanem az egész alak, arc, minden egybe.
Nekem sincs, nem hordok kivágott felsőt, vagy ha mégis kivágottabb ruhát veszek fel, akkor veszek alá egy toppot.
Én úgy gondolom, hogy ezt nem lehet megszokni, vagy elfogadni teljesen, mondogathatjuk örökre, hogy "megszoktam, elfogadtam, nem érdekel" stb. akkor is szeretne melleket egy nő.
Az meg hogy a pasikat nem érdekli nem olyan fontos, nekem is van barátom már 6 éve, és úgy szeret ahogy vagyok, nem zavarja, hogy nincs mellem, mégis szeretnék nagyobb melleket.
23/L
8-as az ilyen valaszokra nincs szuksegem, ha esetleg elkerulte volna a figyelmed.
9es, egyetertek.. Akarhogy belemagyarazza valaki, nem lesz jobb es meg ugyanugy zavaro hogy nincs, vagy nagyon kicsi.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!