Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért látom magam kövérnek?

Miért látom magam kövérnek?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hány kg vagyok, az eltelt egy évben voltam 50 is, 60 is, most meg nincs mérlegem. (170cm)

38as a méretem (póló M, nadrág 29-32, szabásfüggő). A karjaim vékonyak, a lábaim formásak (volt, hogy megkérdezték, mit sportolok), a hátam nagyon keskeny (69cm), hangsúlyosan látszik a kulcscsontom, a lapockacsont és kicsit a medencecsontom is. A hasamon van egy pici plussz, de elhanyagolható. Egyedül a mellem nagyobb kicsit az átlagnál, 70D.

Mások szerint tök átlagos alakom van, husi, de még belefér. Akkor én miért látom magam kövérnek mégis?

(Kép sajnos nincs)

2014. szept. 28. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem testképzavarod lehet

most mondtad, hogy vékony, formás vagy és csak a hasadon van egy kis felesleg, szóval te is tudod, hogy nem vagy kövér

2014. szept. 28. 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
170cm vagy,azert 60kg az àtlagos amibol nem latszhat ki kulcscsontod:)mivel nem vagy kövėr de sovàny sem inkább telt làny vagy:) ez meg a csinossag kategoriàban sem sorolhato ha epp ezt szeretned olvasni,àtlagos vagy ėn is ilyen testalkatal rendelkezem... 27N
2014. szept. 28. 15:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Hogy hogy ez még a csinosság kategóriába se sorolható?

Láttam én már szép arcú kövér lányt is, nem hinném, hogy a kilóktól függne a vonzerő.

2014. szept. 28. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Mivel te magad írtad le hogy milyen kicsi ruhákat hordasz, hogy kilátszik a csontod, keskeny a hátad... akkor mégsem látod kövérnek magad... akkor azt írnád hogy "fujj de hájas, óriási, 69 cm a hátam", stb. Legalábbis aki kövérnek látja magát az így látja. Szóval nem értem mi is a kérdésed? Nem vagy kövér, te sem látod annak magad... semmi gond ezek szerint.
2014. szept. 28. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Most akkor mi a kėrdės???csinosnak vagy kövėrnek ėrzed magad???

Nem is azon all a hangsuly hogy kinek milyen az arca hany kg stb.... ez csak a kulsö!

Hanem az itt a problema hogy en is 170cm vagyok 60kg es nem vagyok sovany inkabb telt mint ahogyan te is... na de ezzel az adatojal hogy làtszik màr ki a kulcscsontod???? Melled sem nagyobb az atlagnal ez szerintem aranyos atlagos bar a hatnàl nem stimmel valami.. ...

2014. szept. 28. 15:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg kilátszik a kulcscsontom, nem is kicsit. Fényképezzem le, vagy mi?
2014. szept. 28. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs rajtad izom ezert az a kis felesleg sokkal feltűnőbb.
2014. szept. 28. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, h magas a testzsír százalékod?

[link]

Ugyanaz a méret, csak más az "állag"

2014. szept. 28. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem 67 cm a derekam xD :(
2014. szept. 28. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!