Miért látom magam kövérnek?
Fogalmam sincs, hány kg vagyok, az eltelt egy évben voltam 50 is, 60 is, most meg nincs mérlegem. (170cm)
38as a méretem (póló M, nadrág 29-32, szabásfüggő). A karjaim vékonyak, a lábaim formásak (volt, hogy megkérdezték, mit sportolok), a hátam nagyon keskeny (69cm), hangsúlyosan látszik a kulcscsontom, a lapockacsont és kicsit a medencecsontom is. A hasamon van egy pici plussz, de elhanyagolható. Egyedül a mellem nagyobb kicsit az átlagnál, 70D.
Mások szerint tök átlagos alakom van, husi, de még belefér. Akkor én miért látom magam kövérnek mégis?
(Kép sajnos nincs)

szerintem testképzavarod lehet
most mondtad, hogy vékony, formás vagy és csak a hasadon van egy kis felesleg, szóval te is tudod, hogy nem vagy kövér

Hogy hogy ez még a csinosság kategóriába se sorolható?
Láttam én már szép arcú kövér lányt is, nem hinném, hogy a kilóktól függne a vonzerő.

Most akkor mi a kėrdės???csinosnak vagy kövėrnek ėrzed magad???
Nem is azon all a hangsuly hogy kinek milyen az arca hany kg stb.... ez csak a kulsö!
Hanem az itt a problema hogy en is 170cm vagyok 60kg es nem vagyok sovany inkabb telt mint ahogyan te is... na de ezzel az adatojal hogy làtszik màr ki a kulcscsontod???? Melled sem nagyobb az atlagnal ez szerintem aranyos atlagos bar a hatnàl nem stimmel valami.. ...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!