Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kb hány kg lehetek?

Kb hány kg lehetek?

Figyelt kérdés

Nem találós kérdésnek szánom, hogy tippeljetek és megmondom, csak hónapok óta nem álltam mérlegre, mert nincs, és kíváncsi vagyok, hogy ez alapján mennyire lehet belőni?

165 cm magas vagyok. Váll, mell, csípő 94 cm, derék 69 cm, comb 56-57 körül, felkar 30 cm. Nem vagyok vmi izmos. (Ja és nő vagyok.)

2014. szept. 23. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es! Nagyon csinos lehetsz xDDDD
2014. szept. 23. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok csinos, betegség miatt vagyok sovány, de örülök, hogy jól szórakozol. XDDDD
2014. szept. 23. 20:42
 13/14 A kérdező kommentje:

ma 18:01

Azt pont nem kérdeztem, hogy sok-e, mivel én is tudom, ez van, és beletörődtem, hogy ennél nagyon nem lesz már kevesebb.

59 volt a rekord, de az már nem éppen természetes úton jött össze.

Eddig sikerült a 90-ből.

De a lényeg az volt, hogy a derékméret és a súly között (szvsz) nincs párhuzam.

Ld. pl 10-es válaszoló.

2014. szept. 23. 22:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem 65 lehetsz. A derékméret meg a csípő pedig közel sem ugyanaz, legfeljebb véletlenül:D pl a derekam 64, én meg 49 kg vagyok..szerintem sosem volt ugyanannyi a kettő:D
2014. szept. 23. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!