Van itt olyan lány, akinek épp, hogy A-s melle van, vagy akkora sincs? Lent lenne néhány kérdésem.
Milyen ruhákat hordtok? Felvesztek viszonylag kivágott felsőt, amiben más nőnek van dekoltázsa, nektek viszont nincs? Merevítős vagy anélküli melltartót hordtok?
:)
Semmilyen dekoltázsra irányuló ruha nem áll jól az ennyire lapos mellkason. A push-up melltartó még gázabb, mert amikor leveszik, a másik fél sírvafakad.
A-nál kisebb mell esetében érdemes megműttetni, hogy ne legyen ennyire fiúsan lapos.
Nem csak a melleket lehet mutogatni, hanem a szép bőrt vagy éppen a kulcscsontokat is. Én a V- és vízesés-nyakú, garbó ruhákat szeretem a legjobban. A push-upot nem bírom, mert mindig olyan érzésem van benne, hogy kiesik a mellem. Általában vékony szivacsmelltartót hordok, vagy ha nem túl tapadós a ruha, nem szorít le, akkor egyszerű puhát.
Szerintem a műtétet javasló válaszoló még csak nem is nőnemű...
A-s mellem sincs, de mindenféle ruhát hordok, nem igazán zavar hogy nincs nagy mellem mondjuk egy kivágott ruhában, nem is azt akarom mutogatni...
Melltartóból is van mindenféle, kivéve a push upot, mert szerintem fura lenne ha egyik nap lapos lennék, másik nap meg 3x akkora mellem lenne. Állandóan meg nem tudnám elviselni a push uposat, nyáron volt egyszer rajtam, nagyon izzadtam benne, szóval felejtős.
Ja és még sose néztek fiúnak, valahogy elég nőies vagyok még így laposan is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!