Az gáz ha egy fiú gyantáztat?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,és eléggé zavar,hogy túl szőrős a lábam:D
nyárra,strandidőszakra szeretném,ha a lábamról eltűnne a sok szőr.szerintetek ez gáz ha egy fiú legyantáztatja?
vagy létezik olyan ,ami nem teljesen viszi le a szőrt,csak nagymértékbe,és egy kicsit hagy rajta?
NORMÁLIS válaszokat várok.
a válaszoktat előre is köszi. =)
2010. jan. 18. 16:25
1/10 anonim válasza:
Szerintem törődj bele sokkal cikibb lesz ha b*zinak fognak hinni...
2/10 anonim válasza:
sztem a lábad fölösleges gyantáztatni, elég homis egy lecsupaszított férfiláb
3/10 anonim válasza:
igen gáz,ne tudd meg mivel jár egy gyantázás utána be fog nőni egy csomó szőr neked vastagabb a bőröd meg a szőröd is,ki is pattoghat.
4/10 anonim válasza:
én azt mondom, ha zavar, akkor MOST gyantázd le, és egy kicsit megritkul majd! de am. nagyon olyan, mintha homok került volna a gépezetbe, ha gyantázod, ne tedd!
5/10 anonim válasza:
húú hátha túl szőrös akkor nem szeretnék a helyedben lenni, mikor gyantázzák...:D
6/10 anonim válasza:
neeee, egy pasi legyen szőrös!:D
max ha tényleg anyira zavar, akkor pl. egy hajnyíróval vágd rövidebbre, de ne félmilisre.
7/10 anonim válasza:
Használj olcsóbb fajta epilátort, az épphogycsak kitépi majd a fele szőrödet... így ritkább lesz.
Bár nekem tetszenek a szőrtelen fiúk is szóval felőlem gyantázz ha akarsz:)
8/10 anonim válasza:
Gáz. Nagyon is.
Könyörgöm, ne akarj már te is elbuzulni, az ég áldjon meg !
9/10 anonim válasza:
Szerintem ha zavar gyantáztasd,bár mint az előbbi válaszokból kiderül ez nem mindenkinek tetszik. Attól még nem leszel b..zi.Én is gyantáztattam már,mert a barátnőm nem szereti ha nagyon szőrös vagyok,meg én izmos,sportos testalkatú vagyok és ehhez az alkathoz nem áll jól a sok szőr.
10/10 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, nekem speciel nem tetszik, ha egy fiúnak gyantázva van a lába. Inkább bejön, ha gyantázva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!