Lányok, van itt, aki kozmetikusnál gyantáztat?
Mostanában azon gondolkodom, hogy el kellene mennem kozmetikushoz gyantáztatni, mert sajnos elég szőrös típus vagyok és nehéz itthon szépen rendben tartani a testem. De lenne néhány kérdésem:
1. Hogy megy egyáltalán egy ilyen gyantázás? Én hónalj- és bikinivonalra gondoltam. Mennyire kell megnöveszteni a szőrt? Bugyira kell vetkőzni?
2.Nektek mennyi ideig marad sima a bőrötök? Kipattogzik, begyullad?
3. A legfontosabb: mennyi időközönként gyantáztattok? Ez azért lényeges, mert ugye várni kell, hogy kinőjjön kicsit a szőr - de addig hogyan takarjátok el? mármint nyilván nem akarnék szőrös hónaljjal szaladgálni, míg arra várok, hogy ismét ki lehessen szedni, se a barátom előtt levetkőzve serkenő bikinivonallal mutatkozni ;)
Előre is köszi a válaszokat :)
Úgy,hoyg amíg meg nem nő gyantázható méretűre,addig szőrös hónaljal,nunival szaladgálsz.
Van akit nem zavar.
Pl egy eset:
Még fodrász tanuló voltam és a párom eljött elém a szalonba,várt amíg én átöltöztem.
Addig a műkörmös mondta a kozmetikusnak,hogy már jó lenne gyantázni mert tiszta szőr és a tükörbe nézegette a párom előtt(aki tetszett a műkörmösünknek:D ),hogy milyen nagy a hónaljszőre:DD
Hát szerintem ez igénytelenség,de kinek mi...
én is 4 hetente járok. én sem szedem közben hiszen már jól meg is ritkult illetve kb. nekem is a 3. héten válik láthatóvá viszont akkor meg ha leszedném nem tudná a kozmetikus. igen, bugyira kell levetkőzni, az én kozmetikusom is nagyon aranyos. nem szokott begyulladni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!