Férfiak miért tartják melegnek azokat a férfiakat, akik borotválják a lábukat?
A focisták állítólag azért hogy ne húzza a sípcsontvédő a szőrt a lábukon. A kondisok, hogy jobban lássák a lényeget. De kéremszépenmostmár...ok nélkül, MINEK ?!
Én is kondizok, mégsem szedem le a szőrt. Nekem is húzza, van amikor a zokni is, mégis leszarom.
Van akinek kényelmetlen, van aki meg elfogadja. Engem pl nem érdekel kinek milyen, nekem szőrös, így érzem jól magam, ennyi.
Emberfüggő. Talán tényleg azért tartja sok férfi őket melegnek, mert a nők szedik a szőrt a lábukról, meg a szőr férfias stb...
Nem kondizok, nem úszok, nem focizok, mondjuk bicajozni szoktam, de én nem ezek miatt szőrtelenítek. Egyszerűen sokkal komfortosabb, kényelmesebb szőr nélkül. Jobban érzem magam, ha csupasz vagyok. Az általános közérzetem jobb így. És nem csak a lábam csupasz, hanem tetőtől talpig szőrtelenítek, gyantázok mindenhol. :)
Amúgy vannak előnyei a csupaszságnak:
- Sokkal gyorsabban megszáradok a strandon.
- Fürdés után sokkal könnyebb megtörülközni
- Kevésbé (alig) izzadok
- Ha mégis megizzadtam, sokkal hamarabb száradok
- Ha valami bőrsérülés történik, sokkal könnyebb tisztítani és bekenni amivel kell.
- Sokkal érzékenyebb a bőr a simogatásra
- Sokkal jobban néz ki számomra, és barátnőmnek is jobban tetszik
- Sokkal kényelmesebbek a testhez álló (feszülős) ruhák (pl. futónadrág, futópóló, skinny csőgatya, harisnya, feszülős pólók)
Hátránya, hogy pár hetente/havonta foglalkozni kell vele. De utána a pár hétig tartó simaság kárpótol. :)
Nem erősödik a szőr ha borotválod...mekkora ökör ....
Van aki lácfűrésszel nyírja a pázsitot?-mert ha vágás után erősödik a fű akkor 5 év után a tövét baltával kellene elvágni...
Én speciál trimmelem a szőrzetem(nullás géppel,adapterrel)
Nem baj ha van szőr a lábamon csak ne annyi legyen mint ha nem nyírnám,ennek ellenére mindenki azzal próbál cikizni,hogy borotválom,pedig nem...
Volt borotválva,gyantázva minden én szeretem...szerintem sokkal jobb....a páromé legyen esztétikusan szőrös,de ha csupasz az is oké!
Ami eltér a társadalmi normától az mind utálni való dolog!!!
Nekem a kedvenc színem a piros,ezért b*iznak... piros,a kocsim,b*i szín,ha testhezálló póló van rajtam az b*is,ha a fürdés nem 5 perc akkor b*zi vagyok..
Általánosítás:Mindenki b*zi aki nem a heteró normákat követi... sörhas,hagymaszag,hangos f*ngás az utcán,lerészegedés után lepofozni az asszonyt aki egésznap rád vár,te meg beba*va mész haza... ez az igazi férfi ideál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!