Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, vannak olyanok a...

Lányok, vannak olyanok a környezetetekben, akik rendszeresen beleszólnak abba, ahogy kinéztek?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanokhoz szól a kérdés, akik már kinőttek a megfelelési kényszerükből, rátaláltak a saját stílusukra.

A családom nem szól bele, tudják milyen vagyok.

De a kolleganőim... Mondok két példát.

Kolleganő: Milyen hosszú már a hajad!

Én: Ja, most akarom majd levágni.

K: Ne vágasd már le, sosem fog megnőni, nem kell azt levágni!

Én: Ki mondta, hogy meg akarom növeszteni?

K: De olyan szép lennél hosszú hajjal...

Én: Ja, volt már hosszú hajam, lófejem van tőle. Meg egyébként is törik, úgyhogy mindenképp le kell belőle vágni.

(vállig érő haj áll egyébként a legjobban)

K: Hordhatnál néha színeket is.

(szinte csak fekete ruháim vannak)

Én: Kösz, de nem, jó nekem ez így.

K: *fintorog*

Ez a kettő rendszeres visszatérő. És mintha a falnak beszélnék... Az agyam el tud szállni néha :D

2014. szept. 5. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
vannak ilyen emberek. csináld azt amit jónak látsz a többi nem számít. nálam is volt, hogy azt csináltam amit más mondott, pedig igazából nem azt akartam volna és egy katasztrófa lett belőle. igaz nem a külsőre vonatkozott ez, de már megtanultam, hogy csak azt csinálom amit az ösztöneim súgnak és akkor nem leszek csalódott.
2014. szept. 5. 20:39
 2/10 A kérdező kommentje:

Persze, azt csinálom, ami nekem jó, van annyi önkritikám, hogy lássam, ha valami pocsékul áll :D (lsd: hosszú hajnál a lófej)

Csak tényleg az eszem megáll, hogy ezeket hetente el kell ismételni, tényleg, mintha nem is érdekelné őket, amit válaszolok, de belepofázni azt tudnak!

2014. szept. 5. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

'Szép lennél hossz hajjal' lol, de gyökér. Mondjad neki, hogy te így is rohadt gyönyörű vagy.

Nekem egyébként nincs, elég átlagos fejem, hajam van, és nincs extrém stílusom öltözködésterén sem. Néha szeretek erősen sminkelni, akár hétköznapra is, akkor van, hogy megbámulnak, vagy megkérdezik, minek kentem fel bordó rúzst, de nem nagyon érdekel a dolog.

Engem azzal cs-sztetnek sokan, hogy nem vagyok mosolygós típus, fényképeken se szoktam mosolyogni. Hát, bocsánat, nekem így kényelmes, az meg, hogy esetleg ettől egyesek kényelmetlenül érzik magukat, nem az én dolgom. Nem azért vagyok én ezen a világon, hogy másokat megelégedettséggel töltsek el.

2014. szept. 5. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Na látod, én pont ezért nem járok már emberek közé.
2014. szept. 5. 22:18
 5/10 A kérdező kommentje:

#3-as: Én sem mosolygok a képeken, maximum egy nagyon kicsit :D

#4-es: Hol dolgozol? Megyek oda!!!

2014. szept. 5. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:

én is le akarom vágatni a hajam most (mondjuk tettem is fel kérdést) mert kb mindenki azt mondja h jajj neeee

de én megcsináltatom így is úgy is :D

2014. szept. 6. 00:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Vannak, de már megtanultam nem idegeskedni ezen.

Főleg nyáron jelennek meg ezen "jóakaróim", mivel nagyon fehér vagyok, és mindenkit sokkol az, hogy ezen nem is akarok változtatni. De ez csak egy példa, rengeteg hasonló szituáció volt már.

Amúgy mindenki kap hasonló beszólásokat, aki egy kicsit is más, mint az átlag. (az átlagosak meg megkapják, hogy unalmas a külsejük, szóval ez ördögi kör:-) )

2014. szept. 6. 08:06
 8/10 anonim ***** válasza:
az iyeneknek a mondandojuk végén tapsolnék majd tovább álnék
2014. szept. 6. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Itthon dolgozok. A sulimba meg elég évente kétszer bemenni amikor vizsgák vannak. Szóval nincs ezzel gond. Ezzel én megoldottam hogy ne kelljen elviselnem a sok hülye embert akiknek soha nem tetszik semmi.
2014. szept. 6. 13:41
 10/10 A kérdező kommentje:

#4 és #9: De szerencsés vagy, irigyellek :(

#7: Ó, igen, a fehér bőr is "probléma" szokott lenni, csak nem ilyen gyakran. Nyáron azt kapom, hogy miért nem napozom, télen meg hogy "rád férne egy szoli". :D

2014. szept. 6. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!