Mit gondoltok a körte alakról? Tényleg olyan rossz, mint ahogy néhányan állítják?
A második legjobb a homokóra után.
Ezerszer jobb, mint az egyenes/banán alkat, akin semmit se lehet fogni; ahogy az alma alkatnál is jobb, aki meg hasra hízik és gizda lábai vannak.
Szerintem sincs vele semmi baj, rossznak meg pont nem mondanám. Kivéve, ha pasinak van körte alakja - láttam már olyat, bizarr. De nőknél ez teljesen jó, ha nem zsírtól hatalmas az alfele. Vannak extrém eltérések, pl ahol a felsőtest S-es, míg az alsó XXL-es, de azért ez nem jellemző, inkább csak 1-2 méretnyi a különbség, legalábbis úgy vettem észre. Na mindegy, kicsit el is tértem a tárgytól :)
Szóval szép, nőies, és ha valaki tisztában van a testalkatával, és úgy öltözik, hogy kiemelje a szépet, és elkendőzze az előnytelenebb pontokat, akkor igazán dögös testalkat a körte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!