Körte alaku lánynak lehet széles a válla?
A szípőcsontom alapból szélesebb - 93 cm, derék - 71, mell - 90, váll - 105
174 cm magas vagyok
a cípőm tényleg láthatóan szélesebb mint a mellkasom és a lábaim is "vakosabbak" mint kéne lenniük, de nem csak lábra és fenékre hízom.
Most akkor milyen alakom van?
A cipőd szélesebb, mint a mellkasod? Hol vetted azt a cipőt? :O
Amúgy ez nem körte. Ez háromszög, vagy deltás. Úszónő-testalkat.
NEM körte, az FIX!
Körte: keskeny váll (gyakran csapott is), kicsi mell, nagy fenék, csípő, erős combok.
A vállad alapján "fordított háromszög" lehetsz: [link]
Jaajjj ennyivel mindenkinek szélesebb a válla... nekem konkrétan pont ugyanennyi (12cm) van a vállam és a csípőm között, BIZTOSAN nem vagyok sem deltás sem fordított háromszög.
Klasszikus körte nálunk elég ritka (bár nem példátlan), latin-amerikai és fekete csajokra jellemző. De átmenetek gyakran vannak, pl valakinek szélesebb a csípője mint a melle, de pocakja is van stb...
Klasszikus körte ritka? Akkor én és a nőismerőseim fele ritka példányok vagyunk. :D
Egyébként ha a vállát "nem számítjuk", akkor a kérdező egyenes/banán testalkatú a mell- és csípőméretéhez képest viszonylag erős dereka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!