Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Véleményeteket kérhetem?...

Véleményeteket kérhetem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
172 centi és 49 kiló vagyok. A nyáron nagyon lefogytam mert hát ez előtt nagyon utáltam magamat és emiatt a lelki állapotom se volt éppen "jó". De most hogy így lefogytam tök happy vagyok, valljuk be, koplalással és nagyon kevés evéssel fogytam le. Tudom ezt nem csinálhatom majd ha megint edzek. De nem ez a lényeg, hanem hogy azt mondja mindenki hogy anorexiás, hogy egyek rendesen (ami nekik a rendes, hogy tésztát meg minden ilyen csúcs szuper fogyókúrás kaját:D) de én azt nem akarom enni, csak gyümölcsöt stb. ilyen életmód változtatást. De még mindig kevésnek mondják...és ez oly annyira fel tud cseszni hogy beleszólnak. Ha én így érzem magamat jól, kevés kajával akkor mi az isten bajotok van? Vagy velem van a baj hogy ilyen akarok maradni? Mert oké egósan hangzik de valahogy szépnek érzem magamat, vagyis boldog vagyok magammal és nem kell félnem felvenni egy bikinit:D amúgy 13 éves vagyok és lány:D Köszönöm előre is az értelmes kommenteket:3! (a nem értelmes is jöhet, valahogyan feldobják a kedvemet:D)
2014. szept. 3. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak gyümölcsöt enni véletlenül sem egészséges. Változatosan kéne enned! Ugyanúgy azűkséged van fwhérjére és zsírra is, minden tápanyagra. Nem mondom hogy élj tésztán, de úgy is lehetsz vékony ha jóllaksz. Sportolni meg nem ártana...

De ha még tovább akarsz fogyni ott komoly probléma van. Szerintem ez a 49 kg elég soványnak hangzik. Tudom nem tudlak meggyőzni, de legalább egyél változatosan.

2014. szept. 3. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
13 évesen gondolom szakképzett dietetikus vagy... Talán konzultálnod kéne egy szakemberrel, nem pedig a saját fejed után menni, mert több kárt teszel magadban, mint jót! Csak zöldséget és gyümölcsöt enni korántsem egészséges. Semmit sem tudsz a diétáról, ahogy látom.... És igen, a magasságod és súlyod alapján komolyan betegnek tűnhetsz. Én 62kg vagyok a 178cm mellé, és még néha én is megkapom, hogy túl vékony vagyok. Képzelem, te milyen lehetsz.
2014. szept. 3. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon vékony vagy, és mivel csak koplalással fogytál, gondolom még csak nem is az a kategória akit a soványsága ellenére is vonzónak találnak(elnézést kérek minden kimondottan vékony lánytól, de lássuk be, hogy sok különbség van a koplalás és a normál étrend+sport között).

Nem egészséges amit csinálsz, fejlődésben van a szervezeted, később még gondod lehet belőle.

Te is csak egy újabb testképzavaros lány vagy, a csak gyümölcs nem egészséges, és talán hallgatnod kéne azokra akik azt akarják, hogy rendesen egyél, amúgy a rettegett szénhidrát nélkül nem is lenne elég energiád edzeni.

2014. szept. 4. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!