Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Láttatok már nála szebb nőt?

Láttatok már nála szebb nőt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 2. 18:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
9-es: őszintén sajnállak, amiért számodra a szépség azt jelenti, hogy valakinek szépen szedett a szemöldöke és gyantázott a karja.
2014. szept. 2. 19:20
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Úgy kellett volna írnom, hogy "EGYÉBKÉNT egyáltalán nem szép", bocsesz.

Mert számomra nem az.

2014. szept. 2. 19:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Kicsit hasonlít Leighton Meesterre ( nekem Leighton nagy favorit annyira bájos). Szép de semmi extra nekem.

Távol áll attól az IGAZI dívás nőtől. Tudod, akinek nincs babaarca, nem 40 kiló de van benne valami olyan ami miatt a férfiak és a nők sem tudják levenni róla a szemüket:)

2014. szept. 2. 20:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagosan szép. Ne értsétek félre, ha srác lennék boldogan elfogadnám barátnőnek, kedvesnek is tűnik. De messze nem a legszebb szerintem. :)
2014. szept. 2. 21:08
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

Szépnek szép,viszont sokkal szebb nőket is láttam már.Például magamat!:D Nem ám!;)

21/n

2014. szept. 2. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szép, viszont a férfi válaszolók 99,99%-ának nyilván az lesz a válasza erre a kérdésre, hogy Igen. :) Am pár képből még nem látjuk az egész embert, igazából élőben, vagy legalábbis filmen kéne megnézni.
2014. szept. 3. 01:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként remélem a cérnaszemöldököt (és alkar szőrtelenítést) nem egy pasi válaszoló hiányolta róla, hanem egy divatb..zi nő :D
2014. szept. 3. 01:31
 18/18 anonim válasza:
Persze.Rengeteget láttam.
2014. okt. 23. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!