Láttatok már szebb lányt Palvin Barbaránál?
ízlések és pofonok,nekem meg pont ez a Palvin Barbara nem tetszik :D
szerintem a legszebb Dakota Rose :)
persze nem azokon az imós képeken ahol platinaszőke haja van meg agyon van sminkelve ...
de pl itt nagyon szép:
13l
Palvin Barbara tényleg nagyon szép, de számomra pl: Kaya Scodelario és Kristen Bell szebb.
Amúgy életben is láttam nála szebb lányt, utcán is, illetve egy félvér osztálytársam is igazi modell szépség(nem azért mondom, mert jóban lennénk).
De amúgy ez ízlés kérdése.
Szerintem még Kate Upton:
Csak az az anyajegy ne lenne a szájánál...
Carolin Loosen is szép: [link]
És Julia Saner: [link]
Kicsit hasonlít Barbira. Amúgy ezeken a képeken szép, de több a rossz képe, mint a jó :/ És milyen kicsik a mellei: [link] Szerintem ez már egy kicsit taszító :S
Viszont a kisugárzása akkor is jó: [link] (:
Ezeket találtam még, de szerintem egyik sem szebb Barbinál...
Hát én élőben is látok nap mint nap szebbeket. :D
Ízlések és pofonok. Szerintem a Palvin Barbarának olyan tipikus tucatfeje van, minden második modell ugyanaz a séma. Szép meg minden, de nem fog meg és nem tartom különlegesnek.
Kaya Scondelario tényleg szép, van kisugárzása, Liv Tyler is egyfajta szépség, de ez tényleg olyan, hogy kinek mi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!