Láttatok már szebb lányt Palvin Barbaránál?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy egy csomóan úgy vélitek, hogy van nála szebb. Ez nyilvánvalóan igaz, nem is tagadom (: De kiváncsi vagyok, milyen lehet egy nála szebb csaj, mert olyannal még nem volt szerencsém találkozni, így elképzelni sem tudom. És most nem csak a hírességekre gondolok, mert azoknak a többségét már láttam és általában nem a szépségük miatt lettek híresek, hanem egy sorozat/film/album miatt. Szóval kélek, moderáljátok magatokat, értelmes válaszokat kérek (:2011. okt. 5. 15:09
11/26 anonim válasza:
Kim Kardashian, Amber Smith nekem pl sokkal jobban tetszenek.
Nem bírom ezt a Palvin Barbarát valahogy, nem tetszik.
12/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a Barbara, bár nem csúnya, de bamba feje van és ronda fogai, nekem a barna hajú, barna szemű, kicsit mediterrán típusú lányok jönnek be.
13/26 anonim válasza:
nekem sem tetszik. tényleg tipikus modell, az meg hát, az én értelmezésemben nem jelent szépet :D és tényleg bamba. nagyon sok szebb nőt láttam már nála, pl Keira Knightley, Megan Fox, Christina Augilera számomra gyönyörű! vagy fiatalabbak közül Demi Lovato.
14/26 anonim válasza:
15/26 anonim válasza:
16/26 anonim válasza:
Szerintem meg Kat von D meg van pár gyönyörű raszta hajú lány ismerősöm *-* meg néhány goth csaj akik gyönyörűek még sztem :) én is próbálok ilyesmi lenni :)
17/26 anonim válasza:
ma 21:13
Őt egyszer láttam már itt linkelve, de sajnos nem tudom, kicsoda, nem ismerem, ennek ellenére tényleg gyönyörű, különlegesen szép!
18/26 anonim válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:35
Ő Simone Simons, az Epica (holland symphonic/gothic metal együttes) énekesnője. :)
Örülök, hogy Te is szépnek találod. :)
19/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!