Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Láttatok már szebb lányt...

Láttatok már szebb lányt Palvin Barbaránál?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy egy csomóan úgy vélitek, hogy van nála szebb. Ez nyilvánvalóan igaz, nem is tagadom (: De kiváncsi vagyok, milyen lehet egy nála szebb csaj, mert olyannal még nem volt szerencsém találkozni, így elképzelni sem tudom. És most nem csak a hírességekre gondolok, mert azoknak a többségét már láttam és általában nem a szépségük miatt lettek híresek, hanem egy sorozat/film/album miatt. Szóval kélek, moderáljátok magatokat, értelmes válaszokat kérek (:
2011. okt. 5. 15:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
11:25, akiket linkelték, azok közül szerintem előtte is mindenki szép, kivéve Madonna, de ő meg már 50 felett van.
2011. okt. 8. 18:42
 22/26 anonim válasza:
Smink nélkül elég gáz.
2011. nov. 3. 20:30
 23/26 anonim ***** válasza:
szerintem jessica alba is van olyan szép
2012. jún. 23. 19:12
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem Penelope Cruz, vagy pl. Julia Roberts milliószor szebb és különlegesebb, mint a Palvin, ő annyira átlagos, hogy mindennap 'látom' az utcán, ráadásul rendkívül bekébzelt, buta feje van és ha jól tudom nem csak az arckifejezése buta.... (egy fotós, fotós szemmel)
2014. márc. 24. 14:33
 25/26 anonim ***** válasza:

*beképzelt

(előző voltam)

2014. márc. 24. 14:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Ne vedd személyeskedésnek, de talán többet kéne emberek közé járnod. A kérdés kiírása óta remélem ez sikerült neked, és találkoztál igazán jó nőkkel is, és Palvinon már csak mosolyogsz.
2014. jún. 7. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!