Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik szebb?

Szerintetek melyik szebb?

Figyelt kérdés
Az amikor egy lánynak az alsó vagy a felső ajka a teltebb?
2014. aug. 27. 00:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Természetesen az alsó ;)
2014. aug. 27. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a felső nagy, túl nagy....az alsó pedig vékony. Én nem ismerek senkit, akinek ilyen, mindenkinek az alsó a teltebb. A sajátomat nagyon nem szeretem mert olyan hülyén néz ki, eleve olyan mint egy kacsának vagy nem tudom, szemből még talán nem olyan vészes, de oldalról katasztrófa... Volt, aki megkérdezte, hogy ez a sajátom vagy úgy csináltattam... Meg mindig csesztettek vele, hogy olyan mintha fel lenne fújva meg volt mikor Szandikának hívtak (a Való Világ után...). Talán ezért is zavar mert piszkáltak vele, most már nem jellemző, megszokták vagy nem tudom, de van, hogy most nevetnek rajta, ahogy beszélek és mozog a szám meg ilyenek. Gondolom, inkább fiúktól vártál választ, de remélem nem gond, ha válaszoltam.
2014. aug. 27. 00:31
 3/6 anonim ***** válasza:
úristen az egyik tanárunknak felül cérna vékony, alul meg angelina jolies (férfi) és olyan szexi, nem bírjuk levenni a szemünket a szájáról:DDddd
2014. aug. 27. 00:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem gond, szerintem vannak szépek, mondjuk sazzerintem meg kell lennie az összhangnak a kettő között hogy úgy legyen arányos, de szerintem vannak olyanol is ahol az is szép ha a felső telt, remélem ki lehettt bogozni :D
2014. aug. 27. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen Marie Antoinette-es ha lehet így fogalmazni. Felül kicsit vastagabb mint az alsó, de az is telt. És keskeny.
2014. aug. 27. 07:13
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem a felső és az alsó is telt:)
2014. aug. 27. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!